Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Saugumo kodas
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Mano erdvė
Redakcija rekomenduoja
Gastronomijos savaitė 2024
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Maisto švaistymas
4
Mokslininkai skubina susimąstyti: maisto švaistymas – 5 kartus taršesnis už aviaciją
Gamta
7
Maisto švaistymo reguliavimas: sėkmės pavyzdžių jau netrūksta
Skonis
2
Produktai apie kuriuos niekada negalvojote, bet juos galite sušaldyti: nuo pomidorų padažo iki vyno
Skonis
4
M. Čepulis – apie grybų ir uogų sezoną bei saiko stoką: „Voveruškos išvis yra trečios kategorijos grybai“
Gamta
4
Turite daug vaisių ir daržovių? Mokslininkė atskleidė kaip išlaikyti juos ilgiau neprarandant vitaminų
Skonis
4
Daugiausia maisto atliekų – mūsų pačių virtuvėse: į šiukšlinę lietuviai išmeta apie 200 eurų per metus
Gamta
Receptas
3
Maisto likučiai po Velykų: kaip juos išradingai panaudoti?
Skonis
3
Priminė, kaip pasiruošti Naujųjų stalą, kad maisto netektų išmesti: pravers šiek tiek žinių ir kūrybos
Gamta
1
Per šventes maisto išmetame daugiau nei įprastai: kaip apskaičiuoti patiekalų kiekį ir sutaupyti?
Skonis
5
Nuo Naujųjų keisis tvarka parduotuvėse: atsakė, kaip reaguos kiekvienas prekybos tinklas
Verslas
1
Seimas pritarė leisti parduoti saugų, bet pasibaigusio minimalaus tinkamumo vartoti termino maistą
Verslas
12
Lietuviai svečių su vaišių nukrautu stalu nebepasitinka: tvirtina, kad tai tapo per brangu
Verslas
Kol vieni skursta, kiti švaisto maistą: vietoje perkrauto vaišių stalo ryškėja kita tendencija
Žinios
Daugiau naujienų