Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Stilius
Gamta
Maistas
Augintinis
Tėvams
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Mano erdvė
Lietuvos ryto prenumerata
Saugumo kodas
Karas Ukrainoje
Redakcija rekomenduoja
Savanorystės banga
NAUJIENOS PAGAL TEMĄ
Ghi sviestas
Lydytas sviestas, naudojamas tiek kulinarijoje, tiek ir konditerijoje. Lydant sviestą pieno baltymas sukyla į viršų, pradeda putoti, o tada sudega ir karamelizuojasi.
3
Kiaulių taukai, lydytas sviestas ar alyvuogių aliejus: kurie riebalai iš tiesų sveikiausi?
Skonis
Receptas
1
Naudingieji riebalai: gydytoja išskyrė, ką sveikiausia tepti ant duonos
Skonis
34
Idealus kepti – lydytas sviestas, kurį labai lengva pasigaminti patiems
Skonis
1
Šio ypatingo sviesto turėtų būti kiekvienoje virtuvėje – štai kodėl
Skonis
1
Žinovė patarė, kaip ir su kuo vartoti skystuoju auksu vadinamą sviestą
Skonis
Daugiau naujienų