Su artima šeimos drauge poruojamas M. Vygantas prakalbo atvirai: atskleidė, kas juos sieja

2024 m. spalio 17 d. 18:21
Lrytas.lt
Skyrybas su dainininke Jolanta Naruševičiūte (55 m.) išgyvenantis Mantas Vygantas (33 m.) sulaukė įtarinėjimų ir kreivų žvilgsnių dėl artimo ryšio su šeimos drauge Milda May, neva, dėl jos pora pasuko skirtingais keliais.
Daugiau nuotraukų (7)
Neapsikentęs komentarų socialiniame tinkle „Facebook“ žinomas vyras nusprendė netylėti ir atvirai prabilo, kas juodu sieja.
„Draugystė , kuri nugali visas sienas Pozityvumas ar negatyvumas , tai, kas jau mums įprasta. Daug teisėjų, daug puolikų... daug šmeižto ir šantažo.
Kam tai rūpi? Tiems, kurie laiko neturi gyventi savų gyvenimų? Tiems , kurie pasiruošę pulti be pagrindo , nuogandų ar beverčio pykčio – nusistanat laikytis vienos ar kitos nuomonės?
Tiems, kurie , pasiruošę derbti, plakti ir pulti be pagrindo? Manau gyvenimas , susideda iš kur kas daugiau.. Jis susideda iš platesnių vertybių.
Su daug džiaugsmo, pagarbos, ir vienybės. Be kaukių ir nuoširdžiu atvirumu. Tačiau, gyvenime – geriausios draugės ar draugo petys, visada išlieka šalia...
Jis buvo, yra ir bus. Jis palaikys, supras ir užjaus. Būkime daugiau supratingesni, draugiški ir tolerantiškesni. Niekada nereikia knygos vertinti iš jos viršelio.
Knygą , kurią pasirenkame sau – dažniausiai likimo mums skirta. Ačiū , kad esi“, – po pasidalinta Mildos ir Manto nuotrauka rašė vyras.
Primename, kad spalio pradžioje pasirodė žinia apie Manto Vyganto ir Jolantos Naruševičiūtės skyrybas. Koja kojon tiek gyvenime, tiek scenoje žengusi pora nusprendė kurti atskirus gyvenimus.
Kalbas apie jųdviejų išsiskyrimą pakurstė spalio mėnesį pasidalintas M.Vyganto įrašas socialiniuose tinkluose, kuriame jis teigė po 15 metų gyvenimo Jungtinėje Karalystėje grįžtantis į Lietuvą.
Po kurio laiko apie tai, kad spalio 4-ąją juodu paskutinį kartą žengs drauge į sceną, pasisakė ir Jolanta Naruševičiūtė. Ji taip pat socialiniuose tinkluose pasikeitė santykių statusą – tapo „vieniša“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.