Po A. Užkalnio užgauliojimų prabilo ir pats V. Mačiulis: „Visokiems užkalniams įrodysiu“

Po neseniai pasirodžiuosio rašytojo Andriaus Užkalnio (52 m.) įrašo, kuriame jis įžeidinėjo žurnalistą Vidą Mačiulį (77 m.), Andrių Tapiną (46 m.) bei humoristą Olegą Šurajevą (35 m.) trečiadienio popietę pasirodė A.Tapino įrašas, kuriame jis pasidalijo kalbėjęs su V.Mačiuliu, kuris teigė jog dėl A.Užkalnio užgauliojimų kreipsis į teisėsaugą.

Vidas Mačiulis ir Andrius Užkalnis.<br>Lrytas.lt koliažas.
Vidas Mačiulis ir Andrius Užkalnis.<br>Lrytas.lt koliažas.
Andrius Užkalnis.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Andrius Užkalnis.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Vidas Mačiulis.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Vidas Mačiulis.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 23, 2023, 8:31 PM, atnaujinta Aug 23, 2023, 10:10 PM

Trečiadienio vakarą savo socialiniame tinkle „Facebook“ prabilo ir pats Vidas Mačiulis.

Jis teigė nesupratęs kodėl susilaukė užgauliojimų iš žurnalisto Andriaus, kadangi su juo jis niekada nėra turėjęs jokių ryšių.

„NIEKADA NESAKYK – NIEKADA, nes ir netikėtos patyčios mane … ĮKVEPIA! Pavasarį, per 31 metus jau paruošęs 1262 televizijos laidas „Krepšinio pasaulyje“, buvau nusprendęs: Viskas daugiau jokių žurnalistinių „rekordų“.

Jeigu dar kažką kursiu, tai tik vieną kitą dokumentinį kino filmą. Taip ir būtų atsitikę, jeigu ne Andrius Užkalnis, su kuriuo jokių asmeninių ar tarnybinių reikalų nesu turėjęs. Ir feisbuke nebuvau jo draugas, todėl nesupratau, kodėl jis toks tulžingas...

Tai sužinojau iš vakarykščio Andriaus Tapino komentarų dėl Užkalnio patyčių. Net 900 patiktukų, ir visi paniekino ne mane, o užgauliotoją. Šiandien po A.Tapino pateiktos žinios, kad aš dėl savo garbės ir orumo kreipsiuosi į teisėsaugą, jau virš 7000 patiktukų.

Ir visi komentatoriai vėl smerkė Užkalnį. Nors jis, antradienio rytą parašęs apie mane savo šlykščias patyčias, po pietų jau pašalino iš savo „posto“ ir pateikdamas kažkokį atsiprašymą…

Ar tai palengvins jo atsakomybę prieš įstatymą? AČIŪ visiems, kurie mane palaikė ir suprato, kad prieš Užkalnį ar Lietuvą nesu „nusidėjęs“.

Aš pats nuo jo ne tik apsiginsiu, bet ir visokiems užkalniams įrodysiu, kad dar moku, sugebu ir galiu rengti TV laidas, nors eteryje jau esu beveik 51 metus. To linkiu pasiekti ir 25 metais jaunesniam Užkalniui, bet pirmiausia jam … sveikatos“, – rašė V.Mačiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.