Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Karas Ukrainoje
Verslo genas 2025
Lrytas rekomenduoja
Konferencija Verslo genas
Ačiū medikams
#Ne žaidimų aikštelė
Maistas
Naujausi
Gurmanų klubas
Mitybos ABC
Virtuvės gudrybės
Pasigamink
Marinavimas
1
Velykų tortai ir pyragai: kurie populiariausi Lietuvoje ir kaip jiems sutaupyti?
Maistas
3
Kūčių tradiciją ir Vilniaus Verbas siekiama įtraukti į UNESCO nematerialaus kultūros paveldo vertybių sąrašą
Maistas
41
Artėja gražiausia pavasario šventė: velykinis stalo dekoras, kulinariniai akcentai bei gurmaniškos dovanos
Maistas
11
Emigracijoje gyvenanti sporto trenerė Vaida tūkstančius sekėjų žavi žemaitiška tarme ir originaliais receptais
Maistas
14
Velykoms be rūpesčių – profesionalų paruoštos vaišės
Maistas
9
„Paupio turgus“ lankytojus kviečia į tris naujus restoranus
Maistas
9
Žinoma tinklaraštininkė atsakė, kodėl gražus vaizdas lėkštėje svarbus ne tik instagrame
Maistas
14
Itališka virtuvė – šaulių rankose: padedami Gian Luca Demarco išvirė 800 porcijų makaronų
Maistas
1
Smaližiai to laukė jau seniai: prekybos tinklas pradėjo kepti Dubajaus stiliaus kruasanus
Maistas
12
Legendinio malūnininko anūkė kauniečių širdis užkariavo ypatingais kepiniais: „Jei jų neliktų – lankytojai keltų protestus“
Maistas
2
Bankrutuojant maitinimo įstaigoms, vilnietis sugalvojo išeitį, kaip į tailandietišką restoraną pritraukti klientų
Maistas
12
Nepamirštamų skonių istorijos: 5 „Bella Toscana“ kūriniai Velykoms, kuriuose susipina estetika, modernumas ir tradicijos
Maistas
7
Moteris kavinėje užsigeidė austrių, tačiau žmones toks užsakymas šokiravo ne tik dėl kainos
Maistas
Daugiau naujienų