Orai
Lrytas.tv
Horoskopai
TV programa
Laikraščio prenumerata
EN
Kontaktai
Naujausi
Lietuvos diena
Verslas
Sportas
Pasaulis
Žmonės
Sveikata
Daugiau
Gyvenimo būdas
Būstas
Bendraukime
Mokslas ir IT
Auto
Gamta
Maistas
Augintinis
Kultūra
Komentarai
Fotogalerijos
Projektai
Lrytas Premium
Kalėdos
Lietuvos ryto prenumerata
Karas Ukrainoje
Saugumo kodas
Lrytas rekomenduoja
Savanorystės banga
Pagalba nukentėjusiems
Skonis
Naujausi
Gurmanų klubas
Mitybos ABC
Virtuvės gudrybės
Pasigamink
1
Virėjai papasakojo, kokius agurkus geriau dėti į baltąją mišrainę, kad nesugadintumėte legendinių salotų skonio
(1)
Skonis
Receptas
3
Nuo sūdytos iki marinuotos – kokią silkę pasirinkti šventiniam stalui?
Skonis
7
Nuo foršmako iki beigelių: tradicinės litvakų virtuvės receptai įamžinti knygoje
Skonis
4
Kaip sumaniai panaudoti svogūnų ir česnakų lukštus: toks receptas jus nustebins
Skonis
1
Klaida, kurią daugelis daro virdami grikius: dėl to košė tampa neskani
Skonis
Receptas
2
Rudenį lietuviai dairosi ir į žuvies vitrinas – vieną mėnesį jos nuperka kelis šimtus tonų
Skonis
4
Rauginti kopūstai visada bus traškūs ir labai skanūs – svarbiausias vienas ingredientas
Skonis
Receptas
2
Saldus atokvėpis: ryžių pudingas su sveikatai naudingais ingredientais
Skonis
Receptas
2
Išsirinkti šviežios mėsos neužtenka – grįžę iš parduotuvės nepamirškite šių taisyklių
Skonis
1
Kodėl kepant kiaušinienę reikia įpilti vandens: patyrusių virėjų patarimas
Skonis
Receptas
2
Kokybiška vištiena – ne tik sveika, bet ir ypač skani: štai, kelios gudrybės, kaip ją paruošti ir nustebinti artimuosius
Skonis
Receptas
4
Kodėl negalima išpilti vandens nuo makaronų: štai kaip juos reikia virti teisingai
Skonis
5
Naujausios technologijos virtuvėje – ruoškite maistą sveikiau ir tvariau naudokite išteklius
Skonis
Daugiau naujienų