Kartu su Danijos prekybos rūmų atstovais Vilniaus centre jis rinko lėšas vėžių sergančių vaikų fondui („The Kids Cancer Foundation“).
Deivydas nebūtų garsus virtuvės meistras – kad ir ne nuo nulio jo gaminti, bet dešrainiai buvo gardūs. Kaip ir limonadas bei dzūkiška obuolienė su kadagio uogomis. Pastarosios sostinėn atgabeno Druskininkų viešbučio „Velvetti“ vadovas Remigijus Žižys. Mat Deivydas šio viešbučio restorane irgi gamina savo virtuvės šedevrus ir labai susidraugavo su komanda.
Danija – ta šalis, kurioje D.Praspaliauskas mokėsi ir siekė karjeros, štai kodėl jis iki šiol bendradarbiauja su Lietuvoje esančios šios šalies atstovybe. Jis taip įsitraukė į Vėžiu sergančių vaikų fondo veiklą, kad ketina prisidėti prie spalio 23-iąją rengiamos labdaringos grandiozinės vakarienės.