Sapne regėtą šukuoseną stilistas sukūrė per savo jubiliejų

Kauno garsenybių plaukų stilistu vadinamas Karolis Murauskas šeštadienio vakarą klube „Nautilus“ ištaigingai šventė savo ir brolio dvynio Svajūno 30 metų jubiliejų. Ta proga susirinkusius draugus ir artimuosius kaunietis nutarė nustebinti paties kurtomis išskirtinėmis šukuosenomis – iš plaukų nuveltomis gėlėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Apr 26, 2014, 11:51 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:52 AM

„Šis gimtadienis – kitoks, nei ankstesni. Teko anksti keltis ne tik daugybės sveikinimų telefonu, bet ir dėl to, kad kibau į darbą. Kiekvienai šukuosenai sukurti prireikė maždaug trijų valandų. Juos teko garbanoti, velti, formuoti gėles, jas dažyti“, – kalbėjo stilistas.

Jis atskleidė, jog mintis sukurti veltų plaukų kolekciją jam kilo miegant. „Vieną naktį susapnavau, kad veliu plaukus ir iš jų formuoju spalvotas gėles. Prabudęs to sapno pamiršti negalėjau, todėl nutariau jį įgyvendinti“, – sakė kūrėjas.Vyras tikino, jog sunkiausia jam buvo rasti natūralių vešlių ir ilgų plaukų modelių.

Tokį rado tik vieną. Kitoms scenoje pasirodžiusioms merginoms, kuriant netradicines šukuosenas, teko naudoti dirbtinių plaukų sruogas.Pasveikinti K.Murauską atvyko dainininkė Neringa Šiaudikytė su draugu Tomu Uroška. Atlikėja neslėpė, jog K.Murauskas jai yra sukūręs ne vieną įmantrią šukuoseną.

Vakarėlyje taip pat pasirodė papuošalų ir drabužių kūrėja Elvyra Monginienė, renginių organizatorius Paulius Šiupenius. Savo dainomis sukaktuvininką sveikino Kauno valstybinio muzikinio teatro solistė Akvilė Gerbinčiūtė. Pasirodymą surengė ir N.Šiaudikytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.