Dviračių maratone P.Gražulis važiavo be šalmo

Su žmona besiskiriantis Seimo narys Petras Gražulis pasinėrė į sportą. Prieš kelias dienas jis Vilniuje šėlo aistringiausių Lietuvos krepšinio sirgalių tribūnoje, o sekmadienį kartu su tūkstančiais žmonių važiavo „Velomaratone“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 25, 2013, 5:27 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:21 PM

Interneto komentatoriai juokauja, kad P.Gražulis jau tapo Lietuvos krepšinio rinktinės talismanu. Jo šūkis „Už Lietuvą, vyrai“, ištartas atsidūrus policininkų rankose, homoseksualų eitynių Vilniuje metu, jau tapo interneto folkloru.

Šią savaitę P.Gražulis su kitais sirgaliais stebėjo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės pasirodymus „Siemens“ arenoje, o sekmadienį apsirengęs sportiškai pasirodė ir „Velomaratone“.

Ar pasinėręs į sportą vyras bando pamiršti nemalonumus dėl artėjančių skyrybų su žmona, sužinoti nepavyko. Parlamentaras po „Velamaratono“ nekėlė telefono ragelio.

Beje, Seimo narys nepaisė "Velomaratono" organizatorių reikalavimo, nes važiavo be šalmo. Tačiau iš "Velamaratono" jis dėl to pašalintas nebuvo. 

Vienas pirmųjų maratone sekmadienį startavo ir dviračių mėgėjas sostinės meras Artūras Zuokas. Renginyje buvo matyti ir susisiekimo bei sveikatos apsaugos ministrai Rimantas Sinkevičius bei Vytenis Andriukaitis, tačiau ant dviračių jie nesėdo. Aplink Seimo rūmus, kur vyko maratono startas ir finišas, sukiojosi ir verslininku prisistatantis Žilvinas Grigaitis su žmona.

Įveikti 30 kilometrų ilgio trasos sostinės gatvėmis nepabūgo žurnalistai Edmundas Jakilaitis bei Vlada Musvydaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.