Į viešumą iškilo paskutiniai L. Payen'o žodžiai apie sūnų: gerbėjams spaudžia širdį

2024 m. spalio 17 d. 17:07
Lrytas.lt
Spalio 16-ąją pasaulį apskriejo liūdna žinia apie daininko, grupės „One Direction“ nario Liamo Payne'o mirtį (1993–2024). Po tragiškos žinios į viešumą iškilo širdį veriantys paskutiniai Liamo žodžiai apie sūnų Bearą Grey.
Daugiau nuotraukų (3)
Šių metų rugpjūčio mėnesį, minėdamas savo 31-ąjį gimtadienį, socialiniame tinkle „Instagram“ Liamas pasidalijo jautriu įrašu kartu su sūnumi bei skyrė jam ypatingus žodžius.
„Palaimink jį. Jis jau toks didelis. Jis didelis berniukas ir atrodo kaip mano mažylis. Tarsi pasaulyje reikėtų dar daugiau manęs“, – vaizdo įraše kalbėjo vyras.
2016 metais L.Payne'as pradėjo susitikinėti su TV laidų vedėja Cheryl Cole. 2017 metais jiems gimė sūnus, tačiau 2018 metais poros keliai išsiskyrė.
Po trumpos draugystės su modeliu Naomi Campbell, 2019 metais dainininkas užmezgė santykius su „Youtube“ žvaigžde Maya Henry, po metų jiedu susižadėjo, bet 2022 metais pora nusprendė pasukti skirtingais.
Vos kelios dienos prieš Liamo mirtį, buvusi sužadėtinė Maya Henry pradėjo teisines procedūras prieš vyrą, kaltindama jį konfliktais ir jo gerbėjų nukreiptos veiklos prieš ją.
Nepaisant šių įvykių, po Liamo netekties Maya atstovas portalui „DailyMail.com“ sakė, kad ji šiuo metu išgyvena didžiulį šoką.
Liamas ir Bearo mama C.Cole stengėsi apsaugoti savo sūnų nuo viešumos dėmesio, tačiau anksčiau, duodamas interviu jis yra užsiminęs apie jųdviejų su sūnumi santykius.
2022 metais žurnalui „People“ dainininkas pasakojo, kad sūnus į tėtį žiūri kaip į superherojų.
„Matau jį du kartus per savaitę, kartais net tris. Kai esame kartu, stengiuosi skirti jam 100 procentų savo dėmesio – nesėdžiu su telefonu rankose ir nesiblaškau.
Jam reikia tėčio savo gyvenime ir man džiugu, kad jis į mane žiūri kaip į superherojų. Labai tikiuosi, kad taip bus ir toliau“, – kalbėjo Liamas.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.