Mirė 33-ejų žvaigždė iš Pietų Korėjos

Pietų Korėją apskriejo liūdna žinia. Garsus atlikėjas Choi Sung-bongas (33 m.) buvo rastas negyvas. Kaip skelbiama „The Korea Times“ policija vaikiną rado antradienį 9 val. 41 min. savo namuose Seulo Yeoksam-dong rajone. 

Mirė garsus atlikėjas Choi Sung-bongas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Mirė garsus atlikėjas Choi Sung-bongas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 21, 2023, 6:29 PM, atnaujinta Jun 21, 2023, 6:43 PM

Korėjiečių dainininkas išgarsėjo 2011 m. po to, kai užėmė antrąją vietą „Korea's Got Talent“ konkurse.

Jo pasirodymo klipas buvo paskelbtas „Youtube“ kanale ir susilaukė daug dėmesio. Dainininką pastebėjo ir didelių pagyrimų bei įvertinimo sulaukė iš tokių žvaigždių kaip Justinas Bieberis. Jis savo socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo įrašu: „Tai nuostabu. Niekada nesakyk niekada ir sėkmės šiam vaikinui. Puiki istorija'' – rašė Justinas Bieberis.

Žinia apie Choi Sung-bongo staigią mirtį pasirodė praėjus dvejiems metams, po to, kai buvo atskleista, jog jis melavo, kad serga įvairiomis vėžio formomis ir prašė gerbėjų paaukoti pinigų jo gydymui.

Kai pasirodė, kad tai buvo melas, vaikinas atsiprašė ir pažadėjo grąžinti visus paaukotus pinigus. Diena prieš mirtį Choi Sung-bongas paskelbė įrašą savo „YouTube“ kanale, kuriame atsiprašė už savo „kvailas klaidas“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.