Kanye Westas grasino palikti Kim Kardashian ir pasiimti vaikus

Jeigu nepaklus, pasiims vaikus ir išeis iš namų. Tai prodiuseris ir dainininkas Kanye Westas (39 m.) drįso pasakyti savo žmonai JAV realybės šou žvaigždei Kim Kardashian (36 m.) šeimos susirinkimo metu.

Kanye Westas ir Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas ir Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas ir Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas ir Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 11, 2016, 7:36 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 4:45 AM

Aštri situacija susiklostė, kai K.Westas pareiškė, kad reikia atleisti asmens sargybinį Pasquale'į Jonesą. Pasak reperio, jis nesusitvarkė išpuolio prieš K.Kardashian Paryžiaus viešbutyje „Hotel de Purtales“ metu. Kim buvo surišta ir uždaryta vonioje, neteko 8,5 mln. svarų sterlingų vertės turto.

Išgirdusi vyro pasiūlymą, K.Kardashian pradėjo verkti ir reikalauti, kad Pasquale'is liktų ją saugoti toliau. Tai ir išprovokavo griežtą K.Westo pareiškimą, kad tokiu atveju jis paliksiąs žmoną. Asmens sargybinis buvo atleistas.

Nuo užpuolimo Paryžiuje prabėgo daugiau nei mėnuo, per tą laiką K.Kardashian vengia viešumos, nebendrauja socialiniuose tinkluose.

Kalbama, kad tokiam atsitvėrimui nuo pasaulio įtakos turi ne tik išpuolis Paryžiuje. Tai paaštrino ir taip šeimoje brendusius nesutarimus. K.Westas pastaruoju metu itin kontroliuoja žmoną, neleidžia be jo sutikimo net su vaikais išeiti pasivaikščioti.

Reperis jau ir anksčiau diktuodavo žmonai, kaip rengtis, su kuo susitikti, kokiuose renginiuose lankytis. Dabar kontrolė dar stipresnė – Kim net su draugais negali susitikti be vyro pritarimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.