Kim Kardashian svajonė išsipildė – ji laukiasi berniuko

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (34 m.) laukiasi berniuko, rašo usmagazine.com. Net keli skirtingi šaltiniai užsienio žiniasklaidą patikino, kad Kim ir reperio Kanye Westo (38 m.) dukra North (2 m.) turės broliuką.

Šių metų pabaigoje Kim Kardashian turėtų pagimdyti sūnų.<br>„Scanpix“ nuotr.
Šių metų pabaigoje Kim Kardashian turėtų pagimdyti sūnų.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-10 17:53, atnaujinta 2017-11-23 08:01

„Kanye myli North labiau už viską, bet tam, kad jo pasaulis būtų visiškai užpildytas, jis visada norėjo sūnaus, įpėdinio. Dabar jis netveria džiaugsmu!“ – tvirtino šeimai artimas informatorius.

Ne ką mažiau džiūgauja ir Kim, kuri visada troško susilaukti dviejų vaikų: mergaitės ir berniuko.

K.Kardashian jau atviravo apie vaisingumo problemas ir sakė, jog nusprendė papasakoti savo istoriją savo televizijos realybės šou, kad padėtų kitoms poroms, susiduriančioms su tokiais pačiais sunkumais.

„Nežinojau, kad taip atvirai prabilsiu apie (savo vaisingumo problemas). Tačiau savo nevaisingumo specialisto kabinete matydama žmones, kurie susiduria su tais pačiais dalykais, kuriuos išgyvenu aš, pagalvojau: „Kodėl neapsidalyti savo istorija?“

Džiugią žinią K.Kardashian žinią atskleidė per savo televizijos realybės laidos „Gyvenimas su Kardašianais“ (Keeping Up With The Kardashians) anonsą prieš pusantros savaitės.

Dukrą auginančiai Kim dabar antrasis nėštumo trimestras.

„Esu tokia dėkinga, kad vėl laukiuosi. Mes net nebesitikėjome, kad tai nutiks, – sakė K.Kardashian, patikindama, kad jai nė motais net rytinis pykinimas. – Aš vos galiu išlipti iš lovos. Bet kūdikis to vertas. Daugiau man niekas nerūpi“.

Pasak Kim artimų žmonių, moteris jau lankosi brangiose drabužių parduotuvėse vaikams – ten ji renka drabužėlius kūdikiui.

„Visai kaip North šis vaikis bus puikiai aprengtas“, – sakė Kim ir Kanye bičiuliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.