Vestuvių metinių proga Kanye Westas išsinuomos Eifelio bokštą

Minėdami pirmąsias vestuvių metines Kim Kardashian ir Kanye Westas atnaujins santuokos įžadus. Apie tai rašo amerikiečių žurnalas „Us Weekly“.

Reperis Kanye Westas savo ir Kim Kardashian vestuvių metinių proga ketina išsinuomoti Eifelio bokštą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Reperis Kanye Westas savo ir Kim Kardashian vestuvių metinių proga ketina išsinuomoti Eifelio bokštą.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

May 14, 2015, 12:19 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 8:59 PM

Pora susituokė 2014 metų gegužę, taigi jau šį mėnesį antrą kartą prisieks amžiną meilę vienas kitam, ir tai padarys Paryžiuje, žurnalui atskleidė sutuoktinių aplinkos žmogus. Reperis esą iškilmėms ketina išsinuomoti Eifelio bokštą. Jau užsakytas bokšte esantis restoranas.

Žurnalas, remdamasis šaltiniu, rašo, kad K.Kardashian ir K.Westas planuoja apsilankyti trečiadienį prasidėjusiame Kanų kino festivalyje, o po to atšoks vestuves.

Pompastiškas pirmąsias vestuves 2014-aisiais pora šventė dviejose vietose: privačiam vakarėliui išsinuomojo Versalio pilį, o po to šėlo vienoje Florencijos pilių.

Kim ir Kanye augina dukterį North West ir, moters tikinimu, stropiai „dirba“, norėdami pradėti dar vieną kūdikį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.