I. Shayk buvusį mylimąjį C. Ronaldo išdėjo į šuns dienas

Buvusi futbolininko Cristiano Ronaldo mergina Irina Shayk (29 m.) atvirai įvardijo priežastis, dėl kurių išsiskyrė su ilgamečiu mylimuoju. Manekenė rėžė, jog už futbolo aikštės ribų Cristiano toli gražu neprimena tobulo vyro, jis panašesnis į berniūkštį, šalia kurio jokia moteris negalėtų jaustis saugi.

Manekenė rėžė, jog už futbolo aikštės ribų Cristiano toli gražu neprimena tobulo vyro, jis panašesnis berniūkštį, šalia kurio jokia moteris negalėtų jaustis saugi.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Manekenė rėžė, jog už futbolo aikštės ribų Cristiano toli gražu neprimena tobulo vyro, jis panašesnis berniūkštį, šalia kurio jokia moteris negalėtų jaustis saugi.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2015, 4:53 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 12:42 AM

I.Shayk prisipažino, jog šalia viso pasaulio moterų mylimo C.Ronaldo ji nesijautė nei saugi, nei laiminga. Manekenė buvusį mylimąjį išvadino negebančiu priimti tinkamų sprendimų – tai tapo viena iš jų skyrybų priežasčių.

„Idealus vyras – nuoširdus ir ištikimas, tikras džentelmenas, žinantis, kaip elgtis su moterimis. Man nepatinka vyrai, kurie priverčia moteris jaustis nelaimingomis dėl to, kad niekaip nesugeba iš berniūkščio virsti tikru vyru.

Du vienas kitą mylintys žmonės turėtų laikytis tokio paties požiūrio ir visokeriopai stengtis, kad santykiai būtų monogamiški“, – teigė 29-erių gražuolė, užsimindama, kad Cristiano galbūt buvo jai neištikimas.

C.Ronaldo ir I.Shayk buvo kartu beveik penkerius metus.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.