Atskleistas skandalingosios aktorės L.Lohan meilužių sąrašas

Užsienio spaudoje netyla kalbos apie paviešintą skandalingai pagarsėjusios Holivudo aktorės Lindsay Lohan meilužių sąrašą. Jame – net 36 pavardės, daugelis jų išties gerai žinomos visame pasaulyje. Pasak žurnalo „In Touch“, 27-erių žvaigždė ant popieriaus lapo savo meilužių pavardes surašė per vieną išgertuvių vakarą, vykusį daugiau nei prieš metus.

Šaltinis, matęs L.Lohan sudarant sąrašą, tikina: „Tai buvo ne kas kita kaip L.Lohan trofėjų sąrašas, kurį ji sudarė norėdama palikti įspūdį savo draugams.“<br>AP nuotr.
Šaltinis, matęs L.Lohan sudarant sąrašą, tikina: „Tai buvo ne kas kita kaip L.Lohan trofėjų sąrašas, kurį ji sudarė norėdama palikti įspūdį savo draugams.“<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 12, 2014, 7:42 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 11:54 AM

Šaltinis, matęs L.Lohan sudarant sąrašą, tikina: „Tai buvo ne kas kita, kaip L.Lohan trofėjų sąrašas, kurį ji sudarė norėdama palikti įspūdį savo draugams. Visi aplink kikeno ir kalbėjo negražius dalykus apie sąraše įvardytas pramogų pasaulio žvaigždes.“

Skandalingame sąraše tokios žvaigždės kaip grupės „Maroon 5“ vokalistas Adamas Levine'as, paauglių dievaitis Zacas Efronas, popmuzikos žvaigždė Justinas Timberlake'as bei aktorius Joaquinas Phoenixas. Į sąrašą taip pat pakliuvo Colinas Farrellas, Evanas Petersas ir Jamie Dornanas. Tačiau kai kurių asmenų pavardės vis dar kruopščiai slepiamos.

„Šiame sąraše daug žinomų žmonių ir ne visi iš jų yra vienišiai. Ši informacija tikrai gali sugriauti kai kurių Holivudo porų santykius“, – teigia šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.