Socialinių tinklų žvaigždė G. Melrose kardinaliai pakeitė gyvenimą: „Vos savęs iki mirties nenuvariau“

Pradėti gyvenimą iš naujo. Ką tai reiškia, puikiai žino socialiniuose tinkluose žinoma buvusi prabangių renginių organizatorė, dabar saviugdos trenerė Gabriella Melrose. Sirgusi anoreksija, pasinėrusi į alkoholio liūną, išgyvenusi mylimojo smurtą, dabar ji džiaugiasi kardinaliai kitokiu gyvenimu.

Gabriella Melrose.<br> LNK nuotr.
Gabriella Melrose.<br> LNK nuotr.
 Robertas.<br> LNK nuotr.
 Robertas.<br> LNK nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> LNK nuotr.
 Laidos filmavimo akimirka.<br> LNK nuotr.
Jurgita.<br> LNK nuotr.
Jurgita.<br> LNK nuotr.
 Gabriella Melrose.<br> LNK nuotr.
 Gabriella Melrose.<br> LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jan 11, 2024, 3:45 PM, atnaujinta Jan 11, 2024, 4:29 PM

„Vaikystėje sirgau anoreksija, buvau stambi mergina, į mane mėtydavo bandeles, buvo baisu. Ir kai nukrito svoris, prasidėjo dėmesys, aš galvojau, kad tik per dėmesį aš būsiu reikšminga, reikalinga, tik taip mane mylės. Vaikystėje vos savęs iki mirties nenuvariau. O ir santykiuose tas pats. Asmeniniai santykiai visada buvo labai toksiški – mane vyrai žemindavo, man nuolat nesisekdavo, mane išduodavo, darydavau, ko norėdavo jie, tačiau ne tai, ko norėjau pati“, – LNK laidos „Bučiuoju. Rūta“ filmavime atskleidė Gabriella Melrose.

Kita laidos viešnia, verslininkė, kūno rengybos varžybų dalyvė Jurgita Kasnauskė prisiminė: „Mokyklą baigiau nuo patyčių besislėpdama tualete“.

Įdomu sužinoti, ką ji jautė dabar stovėdama scenoje su bikiniu plojant visai salei?

„Kai save tokią pamatau, kiekvieną kartą suvirpa vidus. Nes kad ir kokia graži, įnoringa, pasitikinti jums galiu atrodyti, viduje gyvena ta kita moteris – paprasta, nuoširdi, apvalaina, visų nemėgstama, atstumiama, storulė, ubagė, kiaulė, kaip mane dažnai vadindavo. Buvau svajonių patyčių objektas“, – atvira ir skausminga istorija pasidalinosi Jurgita Kasnauskė, kurios pokyčiai stulbina.

Robertas Janovskis, kadaise išgarsėjęs realybės šou „Baras“, buvęs televizijos žvaigždė ir vakarėlių liūtas, dabar laidoje „Bučiuoju. Rūta“ mieliau pasakoja apie mokytojo darbą. Robertas šiandien gyvena kitą gyvenimą – jau 10 metų nevartoja alkoholio, nesilanko vakarėliuose, o žinomumą iškeitė į darbą su vaikais.

Stulbinančios pokyčių istorijos – LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ šį ketvirtadienio vakarą, 20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.