Laidoje „Sirenos“ skandalu pagrasino garsiai Lietuvos aktorei

2016 m. vasario 10 d. 08:46
Grupės „Sirenos“ narės Renata Klimaitytė ir Alvyda Chmelevskytė žinomos ne tik dėl savo dainų ir puikios išvaizdos. Lietuvos pramogų pasaulį neseniai sudrebino ir dainininkių konfliktas su grupe „Pop Ladies“, o ypač su viena jos narių – Natalija Bunke.
Daugiau nuotraukų (1)
Viskas prasidėjo nuo „Sirenų“ kaltinimų, kad „Pop Ladies“ kopijuoja jų sceninį įvaizdį, o prieš naujus metus R. Klimaitytė pasakojo, esą N. Bunkė ją užsipuolė koncerto persirengimo kambaryje.
Panašu, kad dabar merginų taikinyje atsidūrė nauja įžymybė. Tai – žodžio kišenėje neieškanti aktorė Asta Baukutė, viena iš laidos „Su cinkeliu“ komandų kapitonų.
Būtent šioje laidoje moterys ir susitiko, tačiau „Sirenos“ žaidė radistų Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus pusėje, o su A. Baukute – grupės „The Benjamins“ nariai Donatas Valentelis ir Lukas Jonušas.
„Nepykit, „Sirenos“, bet jie yra tikrai geresnė grupė nei jūs“, – šitaip su varžovėmis jau laidos pradžioje pasisveikino A. Baukutė. „Atsargiai, čia tos, kur aršios, kur ant Bunkės rovėsi“, – trigrašį įkišo ir laidos vedėjas Mantas Stonkus.
„Asta, jūs gal irgi skandalo norit? Ar reklamos trūksta?“ – A.Baukutei atrėžė R.Klimaitytė ir A.Chmelevskytė.
Vis dėlto geros nuotaikos laidoje kaip visada netrūko. Viena iš „Sirenų“, A.Chmelevskytė, netgi leidosi įkalbama sudalyvauti šaradų rungtyje – užuot spėliojusi tai, ką paprastai vaidina abu radistai, mergina juokingą vaizdelį vaikino kartu su J.Nainiu.
„Aš ir šiaip gyvenime esu drąsi, todėl manęs tokiomis užduotimis jau nepagąsdinsi“, – po filmavimo juokėsi A.Chmelevskytė. „Tai tikrai viena iš tų retų laidų, į kurią smagu eiti, smagu joje būti. Abi puikiai atsipalaidavome“, – kolegei pritarė ir R.Klimaitytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.