Laidoje „Gyvai“ - grupė „4Fun“

Gražiausios metų šventės – Šv. Kalėdos bei Naujieji metai - beldžiasi ir į laidos „Gyvai“ duris. Šį penktadienio vakarą kalėdinę dvasią prisijaukinti siūlome kartu su grupe „4 Fun“. 

Vilniečių grupė labiausiai išgarsėjo praėjusiais metais, kai išvyko į Helsinkį atstovauti Lietuvai Eurovizijos konkurse.
Vilniečių grupė labiausiai išgarsėjo praėjusiais metais, kai išvyko į Helsinkį atstovauti Lietuvai Eurovizijos konkurse.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2008, 4:35 PM, atnaujinta Apr 11, 2018, 1:37 PM

Vilniečių grupė labiausiai išgarsėjo praėjusiais metais, kai išvyko į Helsinkį atstovauti Lietuvai Eurovizijos konkurse. Tuomet apie grupę ir jos narius buvo kalbėta itin daug, tačiau jie taip ir liko neatrasta žemė daugeliui tautiečių. Todėl šį penktadienį kalėdinį maratoną siūlome pradėti kartu su grupe „4 Fun“ ir gražiausiomis jų dainomis - „Gerai, kad yra Kalėdos“, „Tiesiog žiema“, „Mano neri̇mtas pasauli̇s“, „Love or leave“, „ Dėli̇onė“, „With U“ ir kitomis. 

Laidoje sužinosite, kaip sekasi grupės lyderei Julijai Ritčik ne tik rokenrolą dainuoti, bet ir vienoje iš Vilniaus mokyklų anglų kalbą dėstyti, kaip ilgai jai sekėsi dirbti banke ir studijuoti informatiką, kodėl bosistas Rimantas kalba kaip „Žirnelis“, kada būgninkas Laimonas žmonai Julijai serenadas traukia ir kokios trys garsios aktorės meilę išpažino gitaristui Justui. Beje, laida „Gyvai“ pirmą kartą sulaukė ir svečių iš svetur – Latvijoje jau hitu tapusią „With U“ kartu su vilniečiais atliks „braliukai“ iš Latvijos „Walters and Kaza“. Angliškai dainuojantis duetas prisipažino, kad žino kelis žodžius ir lietuviškai - „Sabonis, Maironis ir ŽŽŽ...Ilgauskas“, - savo lietuvių kalbos žinias demonstravo latviai, laidos vedėjas Jogaila Morkūnas neatsiliko – prakalbo latviškai...

Taip pat laidoje - Aleksandras Belkinas, TV laidų vedėjas Dainius Martinaitis, grupės „Laura & The Lovers“ narė Laura Čepukaitė, grupės „Jonis“ varikliukas Pranciškus Trijonis, kantri muzikos siela Lietuvoje Virgis Stakėnas bei kiti.  

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.