Šokėja E.Straleckaitė pasivaikščiojo Holivudo žvaigždžių alėja

Sportinių šokių šokėja Eglė Straleckaitė (21 m.), nugalėjusi televizijos projekte „Šuolis“ ir pelniusi 50 tūkstančių litų, ilgai nesvarstė, kur dėti pinigus. Iškart po superfinalo E.Straleckaitė su artimaisiais išvyko į Jungtines Amerikos Valstijas, mat aplankyti šią šalį buvo jos svajonė.

Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė

May 20, 2014, 7:49 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:13 PM

E.Straleckaitė, JAV viešėjusi mėnesį, nepraleido progos užsukti ir į Los Andželą. Kalifornijoje prie Ramiojo vandenyno ir Los Andželo upės išsidėstęs miestas lietuvei labai patiko.

„Pirmiausia Los Andžele puikus klimatas, ne per daug vėjuota ir visuomet bent 5 laipsniais šilčiau nei San Fransiske, kur praleidau daugiausia laiko. Žmonės Los Andžele labai gražūs, pasitempę ir stilingi“, – įžvalgomis dalijosi šuolių į vandenį projekte nugalėjusi kaunietė šokėja.

O labiausiai jai įstrigo viešnagė žvaigždžių kalve vadinamame Holivude.

Čia E.Straleckaitė išvydo įspūdingus namus, kuriuos dažniausiai juosė didžiulės betono sienos, kai kur buvo matyti išpuoselėti sodai.

Šokėja pasivaikščiojo ir Holivudo žvaigždžių alėja, kurioje nuolat knibžda lankytojų. Alėjoje, kur įspausti garsenybių inicialai, verda linksmybės: vieni mėgdžioja šviesaus atminimo popkaralių Michaelą Jacksoną, kitur komiksų superherojus žmogus-voras kviečia nusifotografuoti.

„Didžiulėje žmonių spūstyje buvo galimybė ir man nusifotografuoti prie keleto įspaudų“, – patikino E.Straleckaitė.

Po to šokėja su artimaisiais patraukė į „Universal“ studijos parką pasižvalgyti, kaip buvo kuriami filmai. Jie iš arti susipažino su filmavimo aikštelėmis.

„Tikrai didelį įspūdį daro suvokimas, kad visas didžiulis miestas su namais, atitinkančiais realų dydį, pastatytas vien iš kartono. Vėliau televizijos ekrane galėjome pamatyti, kokiuose filmuose buvo naudojami tie karkasai, kaip kiekviename filme jie neatpažįstamai pakeičiami. Paskui, aišku, buvo linksmieji kalneliai, sukurti pagal animacinių ar fantastikos filmų scenarijus. Buvo labai smagu, priminė vaikystę“, – pasakojo šokėja.

Sutemus Eglė su bendrakeleiviais šiek tiek paklaidžiojo po išpuoselėtas gatves, pilnas gražių šviesų ir gėlių, užsuko į vieną populiariausių ir itin Holivudo žvaigždžių mėgstamą restoraną „The Ivy“.

Tai labai jaukus restoranas, išpuoštas lempučių girliandomis, o viduje kvepia į didžiules vazas pamerktos įvairiaspalvės rožės.

„Restorane teko ragauti įspūdingos išvaizdos omaro, kurio skonį dar sunkiau nupasakoti. Po šios kelionės įsitikinau, kad jūrų gėrybės – dieviško skonio, o Amerikoje jos nuostabios! Tik porcijos itin didelės, tad jei keliausite į JAV, būkite pasirengę kaskart prašyti dėžutės maistui sudėti, nes vienu kartu visko suvalgyti tiesiog neįmanoma“, – patikino 24 valandas Holivude praleidusi E.Straleckaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.