Po Kauną sudrebinusio koncerto – jautri Jessicos Shy žinutė: užsiminė apie muzikinę pertrauką

2024 m. rugsėjo 2 d. 17:03
Lrytas.lt
Paskutinį vasaros savaitgalį uždarė ypatingas atlikėjos Jessicos Shy koncertas Kauno Dariaus ir Girėno stadione pritraukęs daugiatūkstantinę minią gerbėjų.
Daugiau nuotraukų (29)
Praėjus visoms emocijoms ir įspūdžiams socialiniame tinkle „Instagram“ Jessica Shy jautriai kreipėsi į gerbėjus.
Žinutėje atlikėja užsiminė ir apie muzikinę pertrauką.
„Susilaukiau didžiulio kiekio meilės ir žinučių. Neįstengsiu atsakyti kiekvienam, nes norisi kažkiek pabūti atsijungus, su visais ateinančiais jausmais, įsisavinti tai.
Tik žinokit, jog esu nepaprastai dėkinga už viską. Ilgi mėnesiai sutalpinti į vieną naktį. Man taip gera buvo matyti, kokie jūs gražūs, kaip vieningai dainavote, nusimetėt naštas nuo pečių, palaikėte mus. Nenusakomai gera buvo kartu dalintis sukurta švente.
Jaučiausi kartu su jumis užaugus, kaip niekad užtikrinta savimi, tiesiog besimėgaujanti savo amatu. Nenorėjau nulipti nuo scenos ir jūs, atrodė, nenorėjot išeiti.
Maniau, jog norėsiu ilgai ilsėtis nuo muzikos ir koncertų, bet pažadinot mane naujam etapui. Neįsivaizduoju, kas toliau. Nekantrauju sužinot. Pasiilgsiu visos komandos, draugystės… Reikia per ilgai nelaukti iki kito projekto“, – rašė Jessica Shy.
Rugsėjo 1-ąją atlikėja taip pat pasidalijo įrašu iš Kauno Dariaus ir Girėno stadioną sudrebinusio koncerto. Įraše moteris padėkojo savo komandai.
„Gyvenimas man bus matuojamas iki ir po 2024 08 30 nakties. Galvojau, kad norėsiu ilgam atidėti muziką, bet likau su alkiu kurti toliau“, – teigė Jessica Shy.
Primename, kad rugpjūčio 30-ąją įvykęs ypatingas Jessicos Shy šou įėjo į istoriją, kaip didžiausias 2024-ųjų metų lietuviškos muzikos koncertas.
Dariaus ir Girėno stadione Kaune nugriaudėjęs grandiozinis pasirodymas išsiskiria tuo, kad į jį buvo parduotas rekordinis skaičius bilietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.