Pliaupiant lietui Vingio parką sudrebino įspūdingiausias „Leon Somov & Jazzu“ koncertas: tūkstančiai gerbėjų ir dronų šou

2024 m. birželio 7 d. 23:22
Lrytas.lt
Vingio parko estradoje – itin pasiilgtas elektroninės muzikos vakarėlis „One Night Only“. Legendinis duetas „Leon Somov & Jazzu“ sugrįžo vos kelioms valandoms ir atliko geriausius, visų išsiilgtus hitus. Vienam vakarui, tačiau, neabejotinai, gerbėjams šis šou atmintyje įsirėš ilgam.
Daugiau nuotraukų (33)
„Čia tikriausiai yra retas atvejis mano gyvenime, kai vienos nakties nuotykis ir liks vienos nakties nuotykiu, tik šis kartas bus labai labai ypatingas“, – juokėsi Jazzu.
Minėdami kūrybos ir draugystės 20-metį jie tūkstantinei publikai pateikė iki šiol didžiausią ir įspūdingiausią savo karjeros koncertą. Skambant mėgstamiausiems dueto hitams dešimtys tūkstančių klausytojų mėgavosi tarptautinės pilotų komandos kuriamu moderniausiu Lietuvoje dronų šou.
Publika pagaliau galėjo vėl išvysti taip pamėgtą duetą ir išgirsti legenda tapusias dainas, kurias visi klauso net ir iširus duetui.
Vakarėlį pradėjo elektroninės muzikos prodiuseris ir violončelės virtuozas Justas Kulikauskas-„Future Cello“. Meistriškai aranžuojantis šokių bei populiariąją muziką, jis sukūrė įspūdingą šou, kuris – tarsi iš ateities.
Netrukus į sceną žengė vienas žymiausių šalies didžėjų – Liudas Lazauskas–Roe Deers, kuris reguliariai atstovauja Lietuvą elektroninės muzikos renginiuose Europoje.
Leidžiantis saulei savo vienintelį pasirodymą pradėjo pagrindinės šio vakaro žvaigždės – duetas „Leon Somov & Jazzu“. Klausytojai sulaukė inovatyviausio elektroninės muzikos šou, kuris buvo kuriamas drauge su tarptautine pripažintų profesionalų komanda.
„Galvojant apie šią vietą kaupiasi ašaros. Vingio parke vyko pirmieji lankyti koncertai, vakarėliai, buvo patirti bučiniai, simpatijos, o dabar pati čia koncertuoju. Savo vaikystės erdvėje, gamtos apsuptyje, prisiminimų jūroje“, – kalbėjo Jazzu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.