Rokas Yan pristato naują kūrinį „Oras“: tegul nuo šiol tai bus mūsų daina – koncertų himnas

Vienas produktyviausių pastarojo meto šalies muzikos kūrėjų ir atlikėjų Rokas Yan ir toliau nesustoja stebinti. Praėjusią savaitę paskelbęs apie balandžio 5 dieną Šv. Kotrynos bažnyčioje įvyksiantį unikalų koncertą „Pasaulio pabaiga“, sekmadienio vakarą klausytojus nustebino netikėta premjera. Žinomas kūrėjas pristatė muzikinį vaizdo klipą ir singlą „Oras“. Roko Yan teigimu, šis kūrinys ir vaizdo klipas tarsi koncertų himnas, skirtas klausytojams.

 Rokas Yan.<br> G. Jauniškio juotr.
 Rokas Yan.<br> G. Jauniškio juotr.
 Rokas Yan.<br> G. Jauniškio juotr.
 Rokas Yan.<br> G. Jauniškio juotr.
 Rokas Yan.<br> G. Jauniškio juotr.
 Rokas Yan.<br> G. Jauniškio juotr.
 Rokas Yan.<br> G. Jauniškio juotr.
 Rokas Yan.<br> G. Jauniškio juotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 22, 2024, 10:20 AM, atnaujinta Jan 22, 2024, 10:22 AM

„Kai gimė „Oras“, pagalvojau, kad tai, tikriausiai, romantiškiausia, lengviausia ir mažiausiai liūdna daina, kokią esu parašęs. Visi, kas klausotės – tegul nuo šiol tai bus mūsų daina –koncertų himnas. Apie mūsų meilės istoriją, kuri niekada nesibaigs. Nes be jūsų visų aš niekas daugiau ir nebūčiau, tik „oras naktyje“, – teigia pozityvumo nestokojantis dainininkas.

Vaizdo klipe „Oras“ dainininkas su komanda įamžino savo pirmojo koncertinio turo po įvairius Lietuvos miestus akimirkas. Pasak Roko Yan, tai tapo tarsi dokumentika, amžinu prisiminimu apie išties svarbų įvykį jo karjeroje.

„Klipe įamžinome koncertinio turo akimirkas ir užkulisius. Tarsi dokumentiką, kuri liks visam gyvenimui. Dabar kiek kartų bežiūrėčiau – negaliu to padaryti be šypsenos, nes iškart sugrįžta patys geriausi prisiminimai iš pirmojo albumo pristatymo turo. Klausytojai, dainuojantys kiekvieną žodį, ir mano komanda, su kuria patiriame tiek juokingų nuotykių užkulisiuose – visa tai labiausiai džiuginantys dalykai. Niekada nemokėjau atskirti savo muzikos ir karjeros nuo gyvenimo, todėl džiaugiuosi šiame klipe matydamas visa tai, kas paskutiniu metu man iš tiesų yra brangiausia ir svarbiausia, kaip oras“, – atvirauja kūrėjas.

Praėję metai dainininkui Rokui Yan išties įspūdingi – pristatytas pirmasis albumas „Melodramos“, surengtas albumui dedikuotas koncertinis turas per Lietuvą, radijo stoties „Lietus“ apdovanojimuose klausytojų pripažintas kaip „Metų atlikėjas“, muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A.“ atlikėjo kūrinys, įrašytas kartu su žinoma dainininke Evgenya Redko nominuotas net dvejose kategorijose – kaip „Metų daina“ bei „Klausomiausia M.A.M.A. TOP 40 daina“.

Šiais metais, panašu, kad atlikėjas neketina sustoti. Balandžio 5 dieną įvyksiančiame koncerte Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje, dainininkas pasirodys kartu su grupe. Šiam koncertui specialiai kuriama ir išskirtinė scenografija, kuri padės pajausti intriguojantį koncerto konceptą. Paskutinius bilietus į būsimą pasirodymą galima įsigyti Bilietai.lt.

„Labai laukiu šio susitikimo su klausytojais. Labai laukiu „Pasaulio pabaigoje“ atlikti ir šiandien pristatomą singlą „Oras“. Su vaizdo klipu ši daina įgavo tą prasmę, kurią ir norėjau jai suteikti kurdamas“, – pasakoja dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.