Penkios įspūdingiausios „Grammy“ ceremonijos akimirkos

Daugiau nei 20 išskirtinių pasirodymų ir keliolikos svarbiausių statulėlių dalybos – visa tai šio šeštadienio vakarą 22 val. 40 min. pamatys „Lietuvos ryto" televizijos žiūrovai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 14, 2015, 7:43 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 4:35 AM

„TV antena“ išrinko penkias įspūdingiausias „Grammy“ šou akimirkas, kurių neverta praleisti nė vienam melomanui.

AC/DC sugrįžimas. Pernai gruodį albumą „Rock Or Bust“ išleidusi australų grupė renginį pradėjo pasirodymu, kuris priminė – po daugiau nei 40 metų scenoje šie vyrukai vis dar kupini sprogstamosios roko energijos.

Beje, po šio vakaro tapo visiškai aišku, kad iš grupės pašalintas lietuvių kilmės būgnininkas Philas Ruddas, įsivėlęs į nemalonumus dėl grasinimo nužudyti. Jo vietą užėmė po 20 metų pertraukos į grupę grįžęs Chrisas Slade’as.

Dvasingas Beyonce pasirodymas. Nors nelaimėjo Metų albumo titulo (jis atiteko JAV roko atlikėjui Beckui), dainininkės numeris gniaužė kvapą. Beyonce scenoje pasirodė su vyrų gospelo choru ir tobulai atliko mėgstamiausią kovotojo už pilietines teises Martino Lutherio Kingo giesmę „Take My Hand Precious Lord“.

Madonnos korida. Su toreadoro apsiaustu į sceną žengusi popkaralienė niekam neketina užleisti savo sosto.

Tai ji priminė pasirodymu, kuriame siautėjo su bulių kaukėmis pasipuošusiais šokėjais.

Sios keistumas. Dainininkė Sia „Grammy“ ceremonijoje atliko vieną didžiausių pastarųjų metų hitų – kūrinį „Chandelier“. Tačiau liko ištikima savo nenorui reklamuotis – skelbiant pretendentų į apdovanojimus sąrašus jos veidas nebuvo rodomas, o scenoje dainavo publikai atsukusi nugarą, dėmesio centre palikdama 12-metę šokėją Maddie Ziegler (pažįstamą iš Sios klipų) ir aktorę Kristen Wiig.

Neįtikėtinas trio. „Bitlas“ Paulas McCartney „Grammy“ scenoje dainavo su į anūkus tinkančiais Kanye Westu ir Rihanna. 72-ejų seras Paulas įrodė vis dar norintis eksperimentuoti. O ir šiaip šios gyvos legendos pasirodymų praleisti tiesiog nevalia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.