Linksmuolių grupė „Kūjeliai“ uždainavo Vilniaus autobuse

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2014, 3:03 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 7:30 PM

Keturi jauni muzikantai, pasivadinę „Kūjeliais“, vis labiau stebina visus savo linksmumu. Alternatyvios muzikos mėgėjams jau žinoma grupė kitą savaitę rengia ypatingą koncertą, kuriame rinks lėšas debiutinio albumo leidybai.

Kūjeliai" groja smagią lietuvišką muziką, naudoja gausybę instrumentų – kontrabosą, mandoliną, armoniką, šaukštus ir daugelį kitų. Jų muzikoje gausu tradicinio lietuvių folkloro motyvų, tačiau jie yra išskirtiniai, linksmi ir nuotaikingi.

Jaunų atlikėjų konkurse „Garažas" jau sužibėjusi grupė šią savaitę pristatė dainos „Kontrolierė“ įrašą, nufilmuotu Vilniaus viešojo transporto autobuse.

"Gerai, kad mūsų neišvarė", - juokėsi muzikantai.

Spalio 29 dieną, trečiadienį, grupė kviečia į nemokamą koncertą Vilniuje, Lietuvių liaudies kultūros centre (B.Radvilaitės gatvė 8, Bernardinų sodo teritorijoje). Šiame koncerte svečiuosis žinomi Lietuvos muzikantai ir geri grupės draugai – „Liūdni slibinai", Šarūnas Mačiulis iš „Poliarizuotų stiklų" ir Tautvydas Augustinas iš „Baltojo Kiro". Šio koncerto metu „Kūjeliai" kviečia ateiti visus palaikyti juos prieš savo pirmojo albumo įrašus.

Paaukoję skirtingas sumas žiūrovai galės gauti dovanų - tarp jų ir kvietimus į būsimojo albumo išleidimo koncertą bei patį albumą, kai jis jau bus įrašytas ir pagamintas.

Autobuse atliekama „Kūjelių" daina „Kontrolierė“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio