Naują koncertų seriją pajūryje pradės grupė „Baltasis kiras“

Ant Kuršių marių kranto, atsinaujinusioje perkėloje Šiauriniame rage prasideda gurmaniškų vakarėlių sezonas, nutrauksiantis pajūryje užsitęsusi žiemos miegą. Jau šį šeštadienį, balandžio 12 dieną klaipėdiečiai bei miesto svečiai kviečiami į „Meat Lovers“ restoraną Klaipėdoje pasimėgauti išskirtiniu pavasario vakaro meniu – grupės „Baltasis kiras“ gyvo garso koncertu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-10 17:06, atnaujinta 2018-02-14 18:13

„Baltasis kiras“ yra daugiau nei grupė, tai – reiškinys, sujungiantis rokenrolą, kantri, bliuzą, jaukų sentimentalumą ir su juo skrendančius klausytojus. Prieš mažiau nei mėnesį išleidę debiutinį albumą „Amerika“, grupė senojoje Vilniaus elektrinėje surengė vieną įspūdingiausių metų koncertų, o šįkart gitaros, būgnai, bosas, fleita skambės su meile Klaipėdai ir pavasariui. „Mums svarbu geras maistas, gera muzika ir gera atmosfera. Todėl sezoną ant Kuršių marių kranto pradedame delikačiu, įsimintinu ir įkvepiančiu vakaru, kuris, esu įsitikinęs, suteiks daug malonumo kiekvienam atvykusiam svečiui“, – vakarėlių idėją prikelti po žiemos miego užsnūdusią Klaipėdą pristato vienas iš „Meat Lovers“ restoranų grupės įkūrėjų Paulius Bartkevičius. Šiauriniame rage vakarėlius „Meat Lovers“ pažada kas antrą savaitgalį, o atšilus orams – visus kvies mėgautis ne tik muzika, bet ir Klaipėdos panorama ant atnaujinto perkėlos pastato stogo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.