Neįtikėtina, su kokiu valdininkų elgesiu susiduria į Lietuvą nusitaikę investuotojai – kyla pavojus prarasti labai didelę investiciją

Naujausi
Ramunas
July 23, 2024, 4:29 PM

Visa Europa yra užreguliuota, valdininkų valdoma beveik kaip Brežnevo laikais. UK nors ir nukentėjo nuo Brexit, bet ilgainiui jiems atsiskyrimas atsipirks. Nori ekonomikos kilimo - mažink valstybės reguliavimą. Reiganas sakė - patys baisiausi žodžiai yra: "aš iš valdžios aparato, aš atėjau padėti"

Pranas Morkūnas
July 23, 2024, 3:21 PM

Na, Kretingos rajono valdžia atsisakė 600 000 000 eurų danų investicijų į ateities kuro- vandenilio gamyklą. Ir ką? Valiūnams tai nieko nereiškia?

Eugenijus
July 23, 2024, 12:32 PM

Vos tik kas nors susiruošia ką nors investuoti, tuojau susirenka pusglušio Balsio debilavotos bobelės ir mušdamos būgnus, garsiai su triukšmu išloja investotojus, mat joms smirda. Fabrikai smirda, kiaulių fermos smirda, tik bambaliai ir pašalpos nesmirda.

Ruta
July 23, 2024, 2:11 PM

o poto labai populiaru pykti ant didziuju miestu, nes ten ir darbu daugiau, ir atlyginimai geresni. uzuot vyste ir pletoje savo regiona, visi rauna i miestus.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

Daugiau naujienų

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.