Vyriausybė nutarė perduoti dalį valstybei priklausančio NT „Turto bankui“

Trečiadienį Vyriausybė nutarė perduoti „Turto bankui“ patikėjimo teise centralizuotai valdyti, naudoti ir disponuoti valstybei nuosavybės teise priklausantį nekilnojamą turtą (NT), reikalingą valdymo ir naudojimo tikslams vykdyti.

Nekilnojamasis turtas. <br>V.Balkūno nuotr.
Nekilnojamasis turtas. <br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ignas Dobrovolskas

May 8, 2024, 2:10 PM

Nutarta „Turto bankui“ perduoti Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos ir Valstybinės darbo inspekcijos valdomą aikštelę Kaune, K. Petrausko g. 24, Sveikatos apsaugos ministerijos valdomą dalį lengvųjų automobilių stovėjimo aikštelės Vilniuje, Palangos g. 4, Valstybinės augalininkystės tarnybos valdomas mechanines dirbtuves, keturis garažus ir sandėlį Kauno r. sav., Babtų sen., Muniškių k., Konstancijos Zaleskienės g. 23, su priskirtu žemės sklypu.

Taip pat numatyta perduoti Techninės pagalbos neįgaliesiems centro vandentiekio tinklus, nuotekų šalinimo tinklus ir dalį kiemo statinių Alytuje, Smėlio g. 10, nuotekų šalinimo tinklus ir vandentiekio tinklus Panevėžyje, Dainavos g., Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato valdomą pastatą – įstaigą, du garažus ir kiemo statinius Kretingoje, Vytauto g. 19, su priskirtu žemės sklypu ir gamybinį pastatą Kretingoje, V. Nagevičiaus g. 10 bei Valstybinės miškų tarnybos valdomus inžinerinius statinius (kiemo aikštelę ir tvorą) Kaune, Pramonės pr. 11A, su priskirtu žemės sklypu.

Nutarimo projektas parengtas pagal „Turto banko“ sudarytą perduodamo turto sąrašą, įvertinus iš valstybės turto valdytojų gautus prašymus ir suderintą informaciją dėl pasiūlymo perduoti administracinės paskirties ir kitos paskirties valstybės nekilnojamąjį turtą ir jam priskirtus valstybinės žemės sklypus.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.