Išrinkti geriausi pasaulio darbdaviai

Tarptautinį geriausio darbdavio tyrimą atliekantis nepriklausomas Nyderlandų institutas „Top Employers Institute“ paskelbė geriausius pasaulio darbdavius (angl. Top Employers), tarp kurių antrus metus iš eilės pateko ir Lietuvoje veikiančios „Philip Morris“ bendrovės.

Darbdavių tyrime dalyvavo 1072 bendrovės iš 102 šalių visame pasaulyje.<br>123rf nuotr.
Darbdavių tyrime dalyvavo 1072 bendrovės iš 102 šalių visame pasaulyje.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-10 12:41, atnaujinta 2017-06-08 14:53

Tyrimo metu institutas vertino pirmaujančius darbdavius visame pasaulyje: įmones, kurios sukuria išskirtines darbo sąlygas, prisideda prie darbuotojų augimo ir profesinio tobulėjimo bei nuolat siekia tobulinti įdarbinimo praktikas.

Šiemet tyrime dalyvavo 1072 bendrovės iš 102 šalių visame pasaulyje.

„Top Employers Institute“ tarptautinio verslo plėtros direktoriaus Denniso Utterio teigimu, palankiomis darbo sąlygomis išsiskiriančios bendrovės, kaip įprasta, ne tik prisideda prie profesinio žmogaus augimo, bet ir padeda darbuotojams tobulėti asmeniškai.

„Mūsų atliktas tyrimas patvirtino, kad „Philip Morris Lietuva“ ir „Philip Morris Baltic“ darbuotojai dirba išskirtinėje darbo aplinkoje ir turi galimybę dalyvauti kūrybinėse iniciatyvose, apimančiose įvairias motyvavimo sistemas, veiklos vertinimo programas, kurios puikiai atspindi „Philip Morris“ organizacijos kultūrą“, – sakė D.Utteris.

„Philip Morris Baltic“ generalinio direktoriaus Alberto Bernardi nuomone, geriausio darbdavio vertinimas yra gera galimybė palyginti bendrovėje taikomą praktiką su kitomis geriausiomis Europos ir pasaulio kompanijomis.

„Sertifikatas patvirtina, kad bendrovės kryptingos pastangos užtikrinti aiškias darbuotojų karjeros galimybes ir perspektyvas, stiprinti darbdavio įvaizdį, gerinti įdarbinimo tvarką bei palaikyti darbuotojų įvairovei atvirą įmonės kultūrą yra teisingos ir vertinamos“, – sakė A.Bernardi.

Visos sertifikuojamos bendrovės yra vertinamos pagal aukščiausius tarptautinius „HR Best Practices Survey“ standartus ir turi atitikti konkrečius kriterijus, kuriant talentų valdymo strategijas, planuojant darbo jėgą, integruojant naujus darbuotojus, kuriant mokymosi ir tobulėjimo programas, atlyginimų bei priedų sistemas, ugdant lyderystę ir panašiai.

„Top Employers“ statusas yra suteikiamas vieneriems metams.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.