„Johnson & Johnson“ skirs 200 mln. dolerių Ebolos vakcinai

JAV farmacijos, medicinos

„Johnson &amp; Johnson“ planuoja iki 2015 metų pagaminti apie milijoną vakcinos dozių ir atlikti apie 250 tūkst. klinikinių vakcinos bandymų iki 2015 metų gegužės mėnesio.<br>AP asociatyvi nuotr.
„Johnson &amp; Johnson“ planuoja iki 2015 metų pagaminti apie milijoną vakcinos dozių ir atlikti apie 250 tūkst. klinikinių vakcinos bandymų iki 2015 metų gegužės mėnesio.<br>AP asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 22, 2014, 9:54 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 1:13 AM

„Mūsų tikslas per ateinančius kelis mėnesius pagaminti daugiau nei milijoną vakcinų nuo Ebolos viruso yra pasiekiamas. Ebola yra didžiulė auganti grėsmė Vakarų Afrikos žmonėms ir turi potencialų poveikį visam pasauliui. Mes esame įsipareigoję pasitelkti savo mokslinius sugebėjimus, technologijas, inovacijas ir lėšas, kad padėtume sustabdyti šį mirtiną virusą“, - tvirtino kompanijos vyriausiasis mokslo darbuotojas Paulas Stoffelsas.

Johnson & Johnson“ planuoja iki 2015 metų pagaminti apie milijoną vakcinos dozių ir atlikti apie 250 tūkst. klinikinių vakcinos bandymų iki 2015 metų gegužės mėnesio.

Kompanija bendradarbiauja su Pasaulio sveikatos organizacija (PSO), Nacionaliniu alerginių ir infekcinių ligų institutu bei kitomis vyriausybės ir visuomenės sveikatos institucijomis, padedančiomis kurti vakciną nuo mirtinos karštinės.

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) duomenimis, Ebolos virusas jau nusinešė per 4 tūkst. 500 žmonių gyvybių, daugiausia Gvinėjoje, Liberijoje ir Siera Leonėje.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.