„Mellifera“ pristato pažangią DI platformą: apsaugos operacijas finansinių technologijų srityje

Technologijų inovatorė „Mellifera“ pristato dirbtinio intelekto (DI) sukčiavimo atvejų nustatymo platformą, skirtą operacijoms finansinių technologijų srityje apsaugoti.

„Mellifera“ įkūrėjas Artjomas Grivkovas (Artjoms Grivkovs).
„Mellifera“ įkūrėjas Artjomas Grivkovas (Artjoms Grivkovs).
„Mellifera“ įkūrėjas Artjomas Grivkovas (Artjoms Grivkovs).
„Mellifera“ įkūrėjas Artjomas Grivkovas (Artjoms Grivkovs).
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 17, 2024, 9:55 AM, atnaujinta May 17, 2024, 4:13 PM

Naujoje platformoje įdiegta pažangiausia dirbtinio intelekto ir mašininio mokymosi (angl. machine learning) technologija, skirta aukščiausio lygio sukčiavimo prevencijai. Ši platforma užtikrina tikslų sukčiavimo atvejų nustatymą realiuoju laiku analizuodama sudėtingus duomenų modelius ir vartotojų elgseną.

Ši naujovė sukurta kaip atsakas į padidėjusią riziką, atsirandančią dėl pažangių sukčiavimo strategijų, kurias lėmė finansinių technologijų pramonės plėtra. Tradicinės taisyklėmis grindžiamos sukčiavimo atvejų nustatymo sistemos nespėja tobulėti ir prisitaikyti prie naujovių, todėl dažnai pasitaiko daug klaidingai nustatytų netikrų pavojų ir daugybė nenustatytų sukčiavimo atvejų.

„Mellifera“ dirbtiniu intelektu grindžiamas metodas nustato ir prisitaiko prie kintančių grėsmių, užtikrindamas visapusišką apsaugą.

„Mūsų dirbtiniu intelektu pagrįsta atitikties platforma yra mūsų veiklos pagrindas, atspindintis įsipareigojimą diegti inovacijas ir užtikrinti saugumą finansų sektoriuje, – sako „Mellifera“ įkūrėjas Artjomas Grivkovas (Artjoms Grivkovs). – Pasitelkdami dirbtinio intelekto galią, mes ne tik sprendžiame sukčiavimo problemą, bet ir nustatome naujus standartus finansinių technologijų srityje.“

„Mellifera“ dirbtinio intelekto sukčiavimo atvejų nustatymo platforma keičia finansinių technologijų saugumą, pasitelkdama pažangius mašininio mokymosi (angl. machine learning) algoritmus ir elgsenos analizę. Taikant šį metodą galima dinamiškai nustatyti apgaulingus sandorius, nuolat mokantis ir prisitaikant prie naujų sukčiavimo taktikų. Skirtingai nuo kitų sistemų, „Mellifera“ platforma yra nuolat plėtojama, taip užtikrinant nuolatinę apsaugą nuo naujausių sukčiavimo strategijų.

Sistema integruota su išoriniais duomenų šaltiniais, įskaitant geografinės vietos nustatymą, viešuosius įrašus ir finansinių rodiklių stebėjimo sąrašus, siekiant papildyti operacijų kontekstą. Ši integracija padeda sukurti išsamų galimos rizikos vaizdą ir gerokai padidina sukčiavimo atvejų nustatymo tikslumą.

Apie „Mellifera“

„Mellifera“, įsikūrusi Sent Džulianse, Maltoje, yra technologijų inovatorė, kuri specializuojasi finansų sektoriui skirtų IT sprendimų srityje. Daugiausia dėmesio skirdama mokėjimų apdorojimui, kovos su sukčiavimu technologijoms ir pagrindinių bankinių sistemų palaikymui, „Mellifera“ siekia didinti verslo efektyvumą, saugumą ir augimą pasitelkdama pažangiąją technologiją ir ekspertų įžvalgas. Veikdama finansinių technologijų rinkoje, „Mellifera“ orientuojasi į skaitmeninę finansinių paslaugų transformaciją.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.