„Ryanair“ pasiūlys tris naujas skrydžių kryptis iš Kauno

Kauno verslininkams nėra ko nusiminti: pastarieji Airijos pigių skrydžių bendrovės „Ryanair“ sprendimai dalį skrydžių perkelti į Lietuvos sostinę ekonominės Kauno padėties nepablogins. Taip tvirtino trečiadienį Kauno oro uoste apsilankęs generalinis „Ryanair“ direktorius Michaelas O`Leary.

M. O'Leary teigia, kad „Ryanair“ planuoja plėstis ir Vilniuje, ir Kaune.<br>P. Mantautas
M. O'Leary teigia, kad „Ryanair“ planuoja plėstis ir Vilniuje, ir Kaune.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

Ingrida Žirlienė

Jan 30, 2013, 1:43 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 11:11 PM

Jis pristatė šių metų vasaros sezono skrydžių iš Kauno oro tvarkaraštį bei oficialiai atidarė orlaivių techninio aptarnavimo ir remonto angarą. 

Vasaros sezono metu „Ryanair“ iš Kauno skraidys 18 maršrutų, atidaromos trys naujos kryptys – į Kaljarį Sardinijoje, Trapanį Sicilijoje ir Oslą Norvegijoje. Per savaitę iš Kauno bus rengiami 94 skrydžiai. „Naujos kryptys į du Italijos oro uostus pagerins susisiekimą su šia šalimi. Be to, ir italai galės įvertinti Kauno architektūrą, lankytinas vietas. Tikimės, kad iš Kauno oro uosto pavyks pervežti 600 tūkst. keleivių“, - kalbėjo M.O`Leary.

Šia proga bendrovė dovanoja 100 tūkst. bilietų, kurių kaina į vieną pusę – 54 litai. Šis pasiūlymas galioja skrendant vasario ir kovo mėnesiais į visas Europos šalis. Bilietus galima įsigyti iki sausio 31 dienos vidurnakčio. Kauno oro uosto teritorijoje pradėjo veikti ir orlaivių techninio aptarnavimo ir remonto angaras, kuris „Ryanair“ kainavo 1,5 mln. eurų.

„Tai, kad mes investuojame į Kauną, rodo pasitikėjimą šiuo miestu ir norą plėstis. Jūsų verslininkams, siejantiems savo verslą su oro uostu, nereikėtų nusiminti, kad kai kurios kryptys buvo perkeltos į Vilnių. Šiaip ar taip Kaune turistų tikrai netrūks“, - tikino skrydžių bendrovės vadovas.

Tiesa, jis neatsisako planų didinti skrydžių skaičių ir iš Vilniaus oro uosto.

„Mums nerūpi konkurentų planai, mums svarbu būti ir toliau konkurencingiems, o tai galima pasiekti tik siūlant pigiausius bilietus Europoje“, - drąsiai kalbėjo M. O'Leary. 

„Kai pradėjome skydžius iš Vilniaus, buvo tam tikro susirūpinimo dėl mūsų planų Kaune. Manau, kad šiandien mes parodėme, jog nesiplėsime Vilniuje Kauno sąskaita.

Čia yra mūsų bazė. Povilas Ugianskis (Kauno oro uosto generalinis direktorius - Red.) turi planų didinti skrydžių skaičių iš Kauno ir mes norėtume prie to prisidėti“, - spaudos konferencijoje Kaune trečiadienį kalbėjo bendrovės generalinis direktorius M. O'Leary'is, praneša BNS. 

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.