Paskutines nėštumo dienas skaičiuojanti Augusta Zuokė atvira: drabužių ir daiktų kūdikiui pirkti nereikėjo

Augusta Zuokė – smuikininkė, NIKO ansamblio koncertmeisterė ir Artūro Zuoko žmona jau greitai taps mama. Šeima netrukus susilauks pirmojo bendro kūdikio – namus papildys mergytė.

Augusta ir Artūras Zuokai laukiasi dukros.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Augusta ir Artūras Zuokai laukiasi dukros.<br>Pranešimo spaudai nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-04-23 13:04

Tinklalaidėje „Gandro lizdas“, kurią veda akušerė Ieva Girdvainienė, Augusta pasidalijo, kaip pasikeitė jos gyvenimas sužinojus, kad laukiasi kūdikio.

Abu su vyru nustebo

Žinoma moteris pasakoja, kad pasidarė testą ir netrukus jį parodė vyrui, o šis nustebo, kad rezultatas įvyko daug greičiau, nei sutuoktiniai tikėjosi: „Aš pasidariau testą, parodžiau, o Artūras nustebo, kad pavyko taip greitai.

Mes iš tiesų abu labai norėjome vaikelio, jis buvo labai laukiamas, tačiau nesitikėjome, kad pavyks taip greitai.“

Groja nėštumo metu

Koncertmeisterė A.Zuokė sako, kad ir nėštumo metu nemažai koncertuoja, tačiau šiek tiek prisitaikyti prie pokyčių reikėjo: „Groju NIKO ansamblyje. Jeigu po gimdymo gerai jausiuosi ir viskas klosis sėkmingai, noriu grįžti į sceną ir palaikyti tonusą.

Aš koncertuoju nuo pat vaikystės, tad ir nėštumo metu aktyviai dirbau. Žinoma, šiek tiek pasikeitė poreikiai – atsirado noras dažniau prisėsti, tačiau iš esmės dariau viską tą patį, ką ir iki nėštumo.“

Puoselėja tvarumą

Laidos metu Augusta Zuokė prakalbo ir dar viena svarbia tema, kurią neretai būsimos mamos pamiršta – tvarumas.

Galima pastebėti, kad daugybė mamų skuba išlaidauti, perka daugybę drabužėlių, daiktų savo vaikams, tačiau jų, kaip paaiškėja, ne visada prireikia.

Šiai minčiai pritaria Augusta ir sako, kad tvarumas čia – itin svarbus: „Aplinkiniai, šeimos draugai aprūpino mūsų kūdikį ir drabužėliais, ir reikalingiausiais daiktais ir aš už tai esu labai dėkinga. Puikiai suprantu, kad kūdikiai nespėja sudėvėti visų drabužėlių, todėl kai kuriuos tikrai verta perleisti iš rankų į rankas.“

Apie tai, kaip Augusta planuoja dirbti susilaukus vaikelio, kaip ruošiasi gimdymui ir iš kur semiasi žinių, kviečiame žiūrėti tinklalaidėje „Gandro lizdas“ pirmadieniais 20 valandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.