Kėdainių ligoninėje – permainų banga: pasitraukė dar viena vadovė

Kėdainių ligoninės pertvarkos, rodos, pareikalavo ir dar vienos medikės. Paskutinius kelerius metus Priėmimo-skubiosios pagalbos skyriui vadovavusi Rimantė Hofmanienė ne tik nebevadovauja skyriui, bet Kėdainių ligoninėje apskritai beveik nebedirbs.

Nuo šiol Kėdainių ligoninėje Rimantė Hofmanienė dirbs tik retkarčiais.<br>Giedrės Minelgaitės-Dautorės/„Rinkos aikštės “ archyvo nuotr.
Nuo šiol Kėdainių ligoninėje Rimantė Hofmanienė dirbs tik retkarčiais.<br>Giedrės Minelgaitės-Dautorės/„Rinkos aikštės “ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Kuktienė

Jul 24, 2023, 12:48 PM

Kaip sakė R. Hofmanienė, šiuo metu ji atostogauja, tačiau gavusi pasiūlymą dirbti kito miesto ligoninėje, jį priėmė.

„Aš jau išėjusi esu nuo birželio. Kėdainių ligoninėje šiek tiek dirbsiu kaip gydytoja, turėsiu vieną budėjimą, bet pagrindinė mano darbovietė bus kitur“, – sakė medikė.

Paklausta, kodėl ji apsisprendė po tiek metų darbo palikti krašto ligoninę, ji sakė, kad gautasis darbo pasiūlymas labiau atitiko jos lūkesčius. Tačiau panašu, ne tik tai lėmė jos apsisprendimą.

„Na, ligoninėje ta situacija aišku yra sudėtinga, čia ne paslaptis“, – sakė ji.

Tuo tarpu kol bus paskirtas nuolatinis skyriaus vedėjas, jam laikinai vadovaus šeimos gydytoja, gydytoja echoskopuotoja Vilma Jusevičiūtė.

Lrytas.lt primena, kad nuo birželio pradžios iš Kėdainių ligoninės direktoriaus pareigų pasitraukė Edita Vaškevičienė. Šiuo metu tebevyksta konkursas Kėdainių ligoninės direktoriaus pareigoms užimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.