Kauniečiai rudens garderobą papildė žinomų lietuvių ir latvių kūriniais

Kauno Senamiesčio klube trečiadienį iki vėlaus vakaro veikė vienos dienos parduotuvė. Joje vienetinius savo darbus pristatė žinomi Lietuvos ir Latvijos dizaineriai.

Vakarėlio akimirka.<br>P. Mantautas
Vakarėlio akimirka.<br>P. Mantautas
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Oct 18, 2012, 3:14 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:45 AM

Nuo pietų klubo erdvėje buvo galima apžiūrėti ir įsigyti Lilijos Larionovos, Ievos Daugirdaitės, Egidijaus Rainio, Kristinos Kruopienytės, Ramunės Strazdaitės, Lauros Dailidėnienės, Agnės Kuzmickaitės, Kęstučio Rimdžiaus, Roberto Kalinkino, Aliaus Makacko kurtus drabužius bei Ingos Petrikaitės bei Rasos Juškevičienės rankų darbo aksesuarus.

Čia taip pat buvo galima susipažinti su latvių dizainerės Inesės Kruminos kurtomis „Sock Box“ prekiniu ženklu pažymėtomis kojinaitėmis, itin seksualiais naktinukais, chalatėliais. Taip pat buvo pristatyti lietuvišku „Snobberry“ prekės ženklu pažymėti natūralūs ir praktiški drabužiai. Nors krepšiais su pirkiniais nešinų pirkėjų šioje parduotuvėje netrūko visą dieną, vakare į Senamiesčio klubą suplūdo daugybė žinomų kauniečių. Daugelis jų taip pat įsigijo po vieną ar net keletą išskirtinių daiktų.

Nauji apdarai ir papuošalai domino renginių organizatorę Kristiną Kaikarienę su vyru plastikos chirurgu Vygintu Kaikariu, šokėją Saulių Skambiną, menininkę Jūratę Rekevičiūtę, verslininkes Rasą Povilaitienę, Jovitą Mažeikienę, Rigondą Užpalevičienę, advokatę Raimondą Kazlauskieną, persiškų kilimų žinovę Laurą Bohne, verslininką Domą Mašalą, solinę dainininkės karjerą pradėjusią grupės „Naujosios pupytės“ atlikėją Neringą Šiaudikytę, dizaineres Algitą Gudeliauskienę ir Redą Paulauskę.

Svečiams aktorius Aistis Mickevičius pristatė savo naujausius riboto tiražo kvepalus „The Velvet Killer“. Vyras tvirtino, jog pirmą kartą Kaune pristatoma kvepalų kolekcija skirta charismatiškos, stiprioms ir net bohemiškoms asmenybėms. Joje dominuoja muskuso, mandarinų, lelijų kvapai. Virtuvės mitų griovėjai susirinkusiems pristatė šokoladinius saldainius su valgomomis samanomis, natūraliais gėlių žiedlapiais ir egzotiškais augalais bei vaisiais.

Renginio Renata Janulevičienė ir Dovilija Torrau organizatorės tvirtino, jog mintis įkurdinti vienos dienos parduotuvę gimė siekiant suteikti kauniečiams galimybę vienu metu susipažinti su įvairių dizainerių kūryba ir paneigti neretai pasigirstančias kalbas, kad vietos kūrėjų darbų neva neįmanoma parduoti.

„Renginio koncepcija gana netradicinė. Po vienu stogu sukviesti daug autorių — nėra plačiai paplitusi idėja, ypač Kaune. Kol kas dažniau vienos dienos parduotuves atidaro pavieniai dizaineriai. Mes įrodėme, kad apjungus kūrybą galima pasiekti puikių rezultatų“, — tvirtino organizatorės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.