Vasaros atostogų kelionių lagaminas: kam jame būtinai turi atsirasti vietos?

2024 m. liepos 18 d. 12:00
Vidurvasaris – pats kelionių įkarštis. Keliaujame po mūsų šalį ir svetur. Grožio ir mados specialistai pataria, ką būtina įsidėti į savo kelionių lagaminą, kad atostogos būtų sklandžios, stilingos ir sveikatingos.
Daugiau nuotraukų (63)
Lino gaminiai — jūsų kelionių partneris
Linas – tai gamtos dovana jūsų odai. Šis audinys yra itin lengvas ir pralaidus orui, puikiai tinka šiltojo sezono atostogoms, todėl kasmet lietuviškas prekių ženklas — „Linen by linas“ pristato vasaros sezono kolekciją, kuri neretai atsiduria ir mūsų kelionių lagaminuose.
Kuriant modelius kolekcijai visuomet atsižvelgiama, kad drabužiai būtų ne tik stilingi, bet ir patogūs, praktiški, priglustų lyg antroji oda ir suteiktų maksimalų komfortą. Šių metų kolekcijoje vyrauja ramios, natūralios, elegantiškos spalvos bei laisvi, universalūs siluetai, štai kodėl suknelės tinka ne tik atostogoms prie jūros, bet ir vasaros šventėms. Drabužiai pasiūti iš pačioje įmonėje „Linas LT“ austo audinio, viskas gaminama „po vienu stogu“, todėl ir užtikrinama itin aukšta gaminių kokybė ir natūralios bei išskirtinės lininio audinio savybės.
Be drabužių, „Linen by linas“ šįmet pristatė ir išskirtinę kelionių kolekciją — lininės kosmetinės, kelionių krepšiai, rankinės bei itin daug dėmesio sulaukusios kelioninės pagalvėlės. Keliaujant miegas yra itin svarbus, ypač jei laukia ilgas skrydis ar kelionė autobusu. Lininė kelioninė pagalvėlė padės užtikrinti komfortą ir gerą poilsį. Ji prilaikys kaklą ir galvą, sumažindama įtampą ir diskomfortą, natūralus audinys švelniai prisiglaus prie odos, neleis perkaisti, puikiai išgarins drėgmę ir užtikrins ramų poilsį.
Kelionių lagamine — ir lininė knygelė. Keliaujant su vaikais svarbu, kad lagamine liktų vietos ir žaidimams, todėl kartu su leidykla „Tikra knyga“ buvo sukurta lininė knygelė mažiausiems skaitytojams. Ji tvirta ir ilgaamžė, saugi mažyliams, kurie mėgsta ne tik skaityti, bet ir „ragauti“ knygas, nes pagaminta iš natūralaus lininio audinio, kuris nesuplyš, kaip įprastos popierinės knygos. Tai puiki kompanione kelionėse, nebijanti sušlapti ar išsipurvinti, nes knygelę galima skalbti kartu su kitais žaislais ar drabužiais, o suglamžytus puslapius išlyginti! Knygelė kompaktiška ir neužimanti daug vietos, mažyliai galės susipažinti su emocijomis, spalvomis ir kartu su tėveliais mokytis skaičiuoti.
Šiuos ir kitus gaminius galite rasti el.parduotuvėje linenbylinas.com.
Unikalus kelias į kvapų ir grožio pasaulį
„Imagi.lt“ – jūsų unikalus kelias į kvapų ir grožio pasaulį. Šioje internetinėje svetainėje rasite tiek jau senokai įsitvirtinusių prekės ženklų, tiek dar tik žengiančių pirmuosius žingsnius į kvapų ir grožio pasaulį. Visi produktai kruopščiai atrenkami ir yra itin aukštos kokybės. Norėtume pristatyti keletą produktų, kurie turėtų atsidurti jūsų vasaros kelionių lagamine.
Vasarą lekiame, skubame ir, žinoma, atostogaujame. Atostogų metu, lagamine, krepšyje ar rankinėje stengiamės laikyti tik būtiniausius grožio produktus. Todėl labai svarbu, kad jie neužimtų daug vietos.
Vienas iš tokių pasirinkimų – „Bastille Paris“ kvepalai. Šis prekės ženklas pradėjo gaminti 15 ml kvepalų buteliukus tam, kad juos galėtumete pasiimti į savo kelionės lagaminus.
„Bastille Paris“ – tai išskirtinis prancūzų prekės ženklas, kuris savo kvepalams naudoja 95proc. natūralių medžiagų ir tik 5 proc. sintetinių. Taipogi, 1 proc. nuo savo pardavimų skiria vandenynų apsaugos nuo plastiko programai. Šie kvepalų buteliukai neužima daug vietos, todėl savo rankinėje galite turėti jų net keletą – vienaip kvepėkite pusryčių metu, kitaip – per pietus ar vakarėlyje. Šie kvepalai taip pat puikus pasirinkimas tiems, kurie turi jautresnę odą, kadangi jų sudėtyje nėra potencialių dirgiklių ir endokrininę sistemą galinčių veikti medžiagų.
Vasarą dažnai pamirštame pasirūpinti savo veido oda. Todėl būtina nepamiršti naudoti ir veido kremą, serumą ar eliksyrą, kuris maitintų mūsų veido odą. Veido priežiūrai „Imagi.lt“ siūlo „Bious Labs“ maitinančius, atstatančius produktus veido odai. Galima išskirti minkštinančius ir maitinančius – veido kremą ir eliksyrą. Juose esantys aukštos kokybės aktyvieji komponentai mažina paraudimą, apsaugo nuo išsausėjimo, ramina sudirgusią odą. Taip pat pagreitina odos atsinaujinimą ir pagerina jos savisaugą. Produktų sudėtyje nera etoksilintų junginių, parabenų, sintetinių tirštiklių, dažiklių, kvapiųjų medžiagų, silikonų ir kitų odai žalingų komponentų. „Bious Labs“ – tai kosmetika, grįsta mokslu, kurioje naudojami tik aukščiausios kokybės ingredientai. Todėl būsite tikri, kad jūsų veido oda rūpinasi tikri profesionalai!
Na, ir kaip vasaros metu nepasirūpinus savo plaukais. Norėtųsi išskirti du prekių ženklus, kuriuos taip pat galite rasti „Imagi.lt“ elektroninėje parduotuvėje: „Li:Oh“ ir „Koh-I-Noor“. Vasaros ir atostogų metu labai retai prisimename ar, dažniausiai, ir pritrūkstame laiko pasirūpinti savo plaukais. Nuo saulės ir žalingo aplinkos poveikio jie dažnai skilinėja, praranda savo žvilgesį.
„Li:Oh“ profesionalios plaukų priežiūros produktai padės jums pasirūpinti savo plaukais. Jie taps sveiki ir žvilgantys. Savo asortimente jie turi ne tik maitinančius, drėkinančius ar apsaugančius nuo karščio produktus, bet gali pasiūlyti ir kietąjį šampūną, kuris lagamine neužims daug vietos, bus patogus naudotis skubant.
Iki visapusiško pasirūpinimo savo plaukais trūksta tik gero plaukų šepečio. Čia jums į pagalbą gali ateiti „Koh-I-Noor“ itališki rankų darbo šepečiai, gaminami su meile ir rūpesčiu, kad jūsų plaukai atrodytų spindintys ir sveiki. Na, o vasarą švenčiančius gimtadienį galite pradžiuginti išskirtiniu ir prabangiu itališku rankų darbo plaukų šepečiu – „Koh-I-Noor“ „Luxury Classsic 110 C“, kuris yra firminėje dėžutėje su maišeliu. Tai – puiki dovana mamai ar sesei.
Laikas išlaisvinti pėdas! Ar jau turi savo „Shangies“?
„Lygiai prieš metus nusprendėme su vyru atostogų išskristi į išsvajotąjį Balį. O ten juk karšta ir drėgna, reikia tinkamos avalynės. Leidausi į paieškas prekybos centruose ir… teko labai nusivilti, nes nieko lengvo ir minimalistinio neradau, – savo pasakojimą pradeda prekės ženklo „7senses“ įkūrėja Vaida Leščinskienė. – Tuomet prisiminiau, kad neseniai teko lankytis Paryžiaus parodoje ir peržvelgus dalyvių sąrašą, akys užkliuvo už „Shangies“ prekinio ženklo minimalistinių basučių. Peržiūrėjau gausybę atstovų visame pasaulyje ir supratau, kad jos tikrai turi būti kažkuo ypatingos! Pasidomėjau galimybe prekiauti „Shangies“ Lietuvoje ir turėjau priimti sprendimą, ar pirkti kelias poras iš „Shangies by Stilov“ danų elektroninės parduotuvės, ar užsisakyti 50 porų sau ir draugams bei išbandyti jas su galimybe ateityje pasiūlyti „Shangies“ visai Lietuvai. Spėkite, kurį variantą pasirinkau?“
„Po savaitės išskridome į Balį, o lagamine turėjau dvi poras „Shangies“ basučių ir vienas šlepetes. Vyras taip pat įsimetė savąsias, nors pradžioje į jas žiūrėjo gan skeptiškai, tokios lengvos, kažin, ar bus patogios? Balyje praleidome dvi savaites, ir nei man, nei vyrui nekilo net mintis išsiimti kitokios avalynės iš lagamino“, – tęsia pasakojimą Vaida .
Basutės – žodis ypač tinkamas apibūdinti „Shangies“. Šio unikalaus prekinio ženklo idėja: išlaisvink savo kojas, vaikščiok tarsi basas! „Shangies“ visiškai neveržia kojų. Dirželiai pagaminti iš medvilnės, yra minkšti ir prisitaikantys prie pėdos. Be galo komfortiškas, natūraliu džiutu dengtas vidpadis ir masažuoja, ir leidžia pėdoms kvėpuoti. „Shangies“ padas yra atraminis, amortizuojantis ir išformuotas pagal pėdos linkį. Pėdos vaikštant nepavargsta. „Shangies“ avalynė yra ypatingai lengva, pora šlepečių nesveria net 200 gramų! Jos tiesiog prabangiai patogios!
„Shangies“ sukūrė šlepetes tinkančias tiek moterims, tiek vyrams, basutes moterims ir vaikams. „Shangies“ yra nuo europinio 32 iki 47 dydžio! Jie tarpiniai, tad tiks ir „pusinius“ dydžius avintiems. Tarkim, pačios Vaidos batų dydis – 39,5, tad ji renkasi 39–40 dydžio basutes, o šlepetes 40–41 dydžio, kad kojai būtų laisviau. „Shangies“ yra tiesiog tobulas atradimas. Turi tik vieną trūkumą... per didelis spalvų pasirinkimas! Paletė tokia plati, nuostabių spalvų begalės, o norisi juk visų! „Shangies“ tinka ir į paplūdimį, ir į vakarėlį! Jos gali mirkti vandenyje, o paliktos ant saulutės gan greitai išdžiūsta. Jas taip pat galima plauti naudojant paprastą muilą ir šepetėlį vidpadžiui valyti.
„Shangies“ yra pasaulyje gerai žinomas prekinis ženklas, unikalus savo paprastumu ir komfortu. „Shangies“ tiesiog privalo keliauti su jumis! Jos užims minimaliai vietos lagamine ir nesudarys papildomo svorio. „Shangies“ basutėmis ir šlepetėmis jau džiaugiasi itin daug „7senses“ klientų. „Sulaukiame daug nuostabių atsiliepimų, nuotraukų ir pagyrų, kad jos – tiesiog tobulos! Visa komanda tam pritaria, nes išbandėme ir pačios. Prisijunk ir tu, įsidėk „Shangies“ į savo lagaminą ir išlaisvink savo pėdas!“, – džiugesio neslepia „7senses“ įkūrėja.
Saulės akiniai – ne tik stilingi, bet ir apsaugantys mūsų akis
Saulės akiniai yra ne tik aksesuaras, bet ir neatsiejama akių apsauga. Štai keletas faktų, kodėl jie svarbūs mūsų regėjimui:
  • Apsaugo nuo UV spindulių;
  • Sumažina atspindžius;
  • Apsaugo nuo smulkių dalelių ir vėjo sukeliamo akių sausėjimo;
  • Padeda sumažinti lėtinius galvos skausmus;
  • Padeda gyti po regos korekcijos;
  • Prevencija nuo raukšlių ir odos apsauga.
„Vizija optika“ specialistai, renkantis saulės akinius, rekomenduoja atkreipti dėmesį, kad jie būtų ne tik stilingi ir patogūs, bet ir turėtų reikiamą apsaugą. Norint apsaugoti savo akis bei ateityje išvengti akių ligų (konjuktyvito, ragenos nudegimo, kataraktos ir kt.) – saulės akiniai turi turėti apsaugą nuo UV spindulių ir akis apsaugoti nuo 99 iki 100 proc. Tokie akiniai turi ženklinimą: vidinėje akinių kojelės pusėje CE ženklas arba užrašas ant etiketės UV400.
Svarbu akcentuoti, kad puikią UV apsaugą turintys akiniai gali būti ir stilingi. Na, o norintiems neatsilikti nuo naujausių mados tendencijų, „Vizija optika“ rekomenduoja rinktis šių metų mados pasaulyje dominuojančius rėmelius, kurie pasižymi įvairove ir kūrybiškumu, jungiančia praeities stilius su šiuolaikinėmis inovacijomis. Štai kelios iš ryškiausių tendencijų:
  • Spalvoti rėmeliai ir lęšiai. Ryškios ir neįprastos formos akiniai su spalvotais rėmeliais ar lęšiais tampa vis populiaresni.
  • Sportinio stiliaus akiniai: neretai su veidrodiniais lęšiais, tampa ne tik funkcionalūs, bet ir madingi, nes padeda suderina lauko aprangos elementus su miesto mada.
  • Retro metaliniai rėmeliai. Klasikiniai metaliniai rėmeliai, ypač aukso ir sidabro spalvos, grįžta į madą. Jie suteikia elegancijos ir yra lengvai derinami su įvairiais papuošalais.
  • Kampuotos formos. Aštrios linijos ir kampai atnaujina klasikinius akinių dizainus, suteikdami jiems modernumo.
  • „Tortoise“ rėmeliai. „Tortoiseshell“ (vėžlio kiauto raštų) akiniai – tai klasika, nepavaldi laikui.
Šios tendencijos atspindi įvairialypę madą, kurioje kiekvienas gali rasti sau tinkamą stilių.
Kiekviena kelionė prasideda nuo lagamino
Kelionės prasideda čia! „Lagaminai.lt“ bene plačiausias lagaminų pasirinkimas Lietuvoje. Visos prekės yra įmonės sandėliuose, kas užtikrina greitą ir operatyvų prekių pristatymą.
Prekiaujama tik patikimų, laiko patikrintų prekinių ženklų lagaminais. Čia rasite didelius, vidutinio dydžio bei rankinio bagažo lagaminus, didelis lagaminų vaikams pasirinkimas.
Šiuo metu el. parduotuvėje „Lagaminai.lt“ jūsų laukia nauja vasaros kolekcija. Vasariškos spalvos, įdomus dizainas, optimali kaina! Lai vasaros kelionės būna spalvingos ir kupinos malonių įspūdžių!
Jei visada norite atrodyti nuostabiai, o ypač atostogų metu
„Erdesa“ savo veiklą pradėjo prieš 25-erius metus. Viskas prasidėjo nuo vienintelio produkto, kuris iki šiol yra plačiai žinomas ir vertinamas ne tik profesionalių vizažistų, bet ir daugelio moterų – tai „Original Egyptische Erde“ (liet. „Originali Egipto Žemė“). Šiandien „Erdesa“ savo asortimente turi virš 2000 kosmetinių prekių pavadinimų bei atstovauja žinomus profesionalios kosmetikos gamintojus, tokius, kaip jau minėtas „Egyptische Erde“, „Kryolan“, „Carmex“ ir kt. Be to, „Erdesa“ siūlo ir savo vardinius kosmetinius teptukus, kuriuos jau pamilo daugelis vizažo meistrų.
„Erdesa“ komanda iš savo plataus asortimento norėtų išskirti šiuos produktus, kurie būtų tiesiog nepakeičiami, ruošiantis į kelionę vasaros metu. Kad ir „Carmex Sun Defence SPF 30“ lūpų balzamas su ananasų ir apelsinų tropiniu kvapu yra tiesiog nepamainomas vasaros kelionių palydovas, užtikrinantis ilgalaikę apsaugą ir drėkinimą jūsų lūpoms. Šis balzamas suteikia plataus spektro apsaugą nuo žalingo UVA/UVB spindulių poveikio ir yra atsparus vandeniui. Praturtintas kakavos sviestu, jis padeda drėkinti lūpas ir apsaugo nuo vėjo džiovinančio poveikio. Dėka šios priemonės jūsų lūpos bus puikiai apsaugotos tiek paplūdimyje, tiek kalnuose.
Originali „Egipto Žemė“, apie kurią jau minėjome, yra natūralus, švelniai bronzuojantis makiažo produktas, suteikiantis veidui ir kūnui subtilų švytėjimą bei sveiką išvaizdą. Šis aukštos kokybės natūralių ingredientų produktas puikiai tinka visų tipų odai, yra dermatologiškai patikrintas. „Egipto Žemė“ padeda suvienodinti veido ir kūno odos įdegio spalvą, ir puikiai tinka moterims, kurios nenori deginti veido. Taip pat šią priemonę galima naudoti vietoj skaistalų ir šešėlių bei lengvam veido kontūravimui. Su šiuo produktu jūs atrodysite nuostabiai bet kurioje pasaulio vietoje!
Norite visada atrodyti nuostabiai, o ypač atostogų metu? „Kryolan“ fiksavimo purškiklis yra būtinas produktas, norint užtikrinti ilgalaikį makiažo išsilaikymą net esant ekstremalioms sąlygoms. Šis profesionalus purškiklis sukuria nematomą apsauginį sluoksnį, kuris neleidžia makiažui išblukti ar nusitrinti, užtikrina atsparumą vandeniui ir prakaitui. Jis yra bekvapis, veganiškas, ilgalaikis ir supakuotas į perdirbto aliuminio pakuotę. Galima rinktis 300 ml arba 75 ml kelioninio dydžio pakuotę, todėl jis idealiai tinka ilgesnėms kelionėms ar ypatingoms progoms, kai reikia išlaikyti nepriekaištingą išvaizdą visą dieną.
Leiskite sau spinduliuoti iš vidaus…
„Mes tikime, kad grožis ir pasitikėjimas kyla iš vidaus. Tai, ką dėvite išorėje, yra atspindys, kas iš tikrųjų esate viduje“, – sako „Straini“ ženklo komanda, orientuota į naujausias papuošalų tendencijas, kurianti iš Baltijos gintaro. Kiekvienas papuošalas gaminamas rankomis, kruopščiai atrenkant kiekvieną karoliuką. „Straini“ žemaičių tarmėje reiškia – puošnus, gražus, todėl šis pavadinimas puikiai apibūdina kuriamus papuošalus.
„Mūsų šeimos gintaro papuošalų verslas tapo kasdieniu mūsų potencialu, kuris kuria grožį, džiaugsmą, unikalumą, bendrystę ir daug daugiau. Kiekvienas gintaro gabalėlis, kurį paverčiame į papuošalą, neša savyje unikalią istoriją ir natūralų žavesį. Mūsų rankų darbas ir atsidavimas leidžia sukurti ne tik estetiškus, bet ir reikšmingus papuošalus, kurie tampa neatsiejama mūsų klientų gyvenimo dalimi.
Šis verslas nėra vien tik darbas – tai kūryba ir aistra, kuri atskleidžia naujas spalvas, formas, stilius ir skonius. Kiekvienas kūrinys yra pagamintas su meile ir rūpestingumu, siekiant išlaikyti aukščiausią kokybę ir autentiškumą. Mes tikime, kad gintaras, kaip gamtos dovana, gali suartinti žmones, skatinti bendravimą ir dalintis grožiu su pasauliu“, – teigia kūrėjai ir džiaugiasi galėdami prisidėti prie savo klientų gyvenimo ypatingomis akimirkomis ir suteikti jums galimybę nešioti unikalius gintaro papuošalus, kurie spinduliuoja šiluma bei elegancija. Taigi, kuriami ne tik papuošalai, bet kartu ir vertingi prisiminimai.
Tad leiskite sau spinduliuoti iš vidaus… Spindesys ateina iš ten…
Kietas šampūnas ar kvepalai – tiesiog nepamainomi kelionių metu
„Nimfė – tai kosmetikos prekės ženklas, kuriuo siekiama pabrėžti natūralų grožį ir suteikti aukščiausios kokybės odos priežiūros produktus. „Nimfė“ simbolizuoja grožį ir gamtos harmoniją, tas atsispindi ir produktų sudėtyje, kurioje naudojami natūralūs ir ekologiški ingredientai. Siūlomas platus kosmetikos produktų, kurie ne tik puoselėja odą bei plaukus, bet ir yra efektyvūs bei tvarūs, asortimentas.
Tad atraskite „Nimfė“ kelionėms pritaikytą, bet tinkančią ir kasdienai, kosmetikos liniją, kurioje rasite viską, ko gali prireikti išvykai – drėkinamųjų priemonių odai ar plau kų priežiūros produktų: tikrai nereikės sukti galvos dėl skysčių kiekio skrendant. Leiskite pasirūpinti jūsų komfortu ir grožiu, kad galėtumėte visiškai mėgautis savo vasariškais nuotykiais!
Kietas šampūnas „Medetka“ sausiems ir normaliems plaukams, praturtintas simondsijų aliejumi, keratinais ir medetkų ekstraktu. Kietieji šampūnai yra tikrai patogesni naudoti, užima mažai vietos, dėl to – patogūs pasiimti ir į ilgas keliones, ilgiau tarnauja.
Kietas plaukų kondicionierius – tikra „greitoji pagalba“ išsausėjusiems plaukams. Dėl sudėtyje naudojamų, ypatingomis puoselėjančiomis savybėmis pasižyminčių argano aliejaus ir kakavos sviesto, jau po pirmojo plovimo pajausite kaip sausi, šiurkštūs, pažeisti dažymų ir aplinkos, plaukai tvirtėja, darosi gyvesni, minkštesni ir šilko švelnumo.
Kietas kūno kremas – tikra atgaiva išsausėjusiai kūno odai. Jo sudėtyje efektyvūs ir puoselėjantys odą kietieji aliejai: murumuru sviestas, sviestmedis bei kiti. Naudodami šį kietą aliejų, pajausite ir malonų, nestiprų cinamono bei apelsinų aromatą.
Natūralus dezodorantas „Levanda“ puikiai apsaugo nuo prakaito kvapo, netepa drabužių, netrupa, lengvai tepasi, greitai įsigeria, tinka jautriai odai. Sukurtas be aliuminio druskų, sodos!
Kietieji kvepalai „Nimfė“: jais pasikvėpinusios pasijausite lyg moteris, turinti deiviškų galių. Neabejotinai jausitės moteriškesnė, gražesnė, labiau savimi tikinti ir pasitikinti. Tokie kvepalai patogūs tuo, kad jie neužima daug vietos, juos patogu įsimesti į rankinę, nepamainomi keliaujant.
Muilas „Raganų juodasis“. Senovėje raganomis buvo vadinamos moterys, kurios tyrinėjo gamtą, žinojo augalų, mineralų ir kitų gamtos turtų gydomąsias savybes bei mokėjo jas pritaikyti įvairioms gyvenimo situacijoms. Šis išskirtinių savybių muilas, kuriam spalvos ir paslapties suteikia anglis ir molis, o svaigų aromatą – dilgėlės, varnalėšos ir kitos žolelės, jums suteiks ypatingų pojūčių. Laikoma, kad molis atkemša odos poras, anglis padeda iš organizmo per poras pasišalinti susikaupusioms kenksmingoms medžiagoms, o naudojami žolelių nuovirai suteikia kūnui gyvybės ir jaunatviškumo pojūtį.
Šilkiniai plaukų aksesuarai – ne tik stilinga, bet ir sveikatinga
„Emilly“ prekės ženklo kelionė prasidėjo prieš ketverius metus, kuomet jo įkūrėja Emilija Kovalevskytė pagamino pirmąjį plaukų kaspiną. „Nuo pat pradžių siekiau kurti tik aukštos kokybės, drąsius ir nesenstančius aksesuarus, prieinamus visiems“, – teigia Emilija.
„Emilly“ studijoje Vilniuje gaminami aksesuarai yra sukurti iš aukštos klasės itališkų audinių, kurie ne tik atrodo stilingai, bet ir yra ilgaamžiai. Kuriant naujus produktus, kūrėja domisi mada ir tendencijomis, bet niekada nepamiršta perdirbimo svarbos – kiekvienas aksesuaras yra unikalus ir sukurtas su meile. „Aksesuaras gali pakeisti žmogaus gyvenimą – kartais užtenka tik vienos gumytės ant rankos, kad sukurtumėte įvaizdį ir sustiprintumėte pasitikėjimą savimi“, – įsitikinusi Emilija. Kiekvienas „Emilly“ kūrinys leidžia atrasti ir išreikšti skirtingas savo puses: nuo elegancijos ir moteriškumo, iki drąsos ir laisvės pojūčio. „Visada savo klienčių paklausiu: kurį įvaizdį pasirinksite šiandien?“, – su šypsena teiraujasi kūrėja.
Vasarišame kelionių lagamine „Emilly“ rekomenduoja būtinai turėti: skarelę, kaspiną, natūralaus šilko organzos gumytes, šilkines išskirtinio dizaino gumytes, gėlę-sagę. „Šiuos aksesuarus rekomenduoju pasirinkti dėlto, kad nesvarbu kur keliaujate, ar į šiltus kraštus, ar į vėsius – lengvai priderinsite juos tiek kasdieniuose įvaizdžiuose, tiek kuriant šventinį stilių. Labai svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad aksesuaro audinys būtų natūralus – ypač aksesuarai, kuriais puošiame savo plaukus. Jie leidžia plaukams ir odai kvepuoti, nekenkia jų struktūrai. Ypatingai kviečiu atkreipti dėmesį į natūralaus šilko organzos gumytes, jas rekomenduoju naudoti keliaujant prie jūros, ežero ar einant į baseiną, nes šios itin greitai džiūsta, nesiglamžo ir nėra lepios besimaudant. Galime pasiūlyti ne tik stilingą ir itin gražų aksesuarą, bet tokį, kuris tausoja mūsų plaukus“, – patarimais dalinasi „Emilly“ ženklo įkūrėja.
Pažangi korėjietiška kosmetika jūsų vasaros grožiui
„Novacos.lt“ – korėjietiškos kosmetikos parduotuvė, siūlanti platų veido, kūno ir plaukų priežiūros priemonių asortimentą tiesiai iš Pietų Korėjos. Korėjietiška kosmetika garsėja savo kokybe, pažangiausiomis gamybos technologijomis ir veiksmingumu. „Novacos.lt“ el. parduotuvėje rasite ne tik kruopščiai atrinktų produktų kiekvienam odos tipui, bet ir esant poreikiui gausite profesionalo konsultaciją, parenkant jums tinkamas priemones.
„Novacos.lt“ komanda norėtų rekomenduoti šiuos produktus, kuriuos vertėtų įsidėti į atostogų lagaminą. „Medi-Peel Algo-Tox“ raminamasis rinkinys, kurį sudaro prausiklis, toneris, serumas ir kremas. Itin patogus naudoti kelionių metu! Produktai buvo specialiai sukurti jautrią odą turintiems žmonėms, kurių sudėtyje yra švelnių, bet tuo pačiu ir veiksmingų ingredientų. Puikus pasirinkimas nuraminti odą ir po saulės vonių.
„Trimay“ apsauginis kremas nuo saulės su SPF50 – pasižymi itin didele apsauga nuo įvairių UVB, UVA spindulių, kontroliuoja melanino gamybą ir apsaugo nuo nepageidaujamos pigmentacijos. Dėl sudėtyje esančio hidrolizuoto kolageno, 8 rūšių hialurono rūgšties ir 17 aminorūgščių apsauginis kremas nuo saulės aktyviai drėkina ir maitina odą. Produktas nepalieka riebių dryžių, blizgesio ir lipnumo, nebalina odos. Jo sudėtyje yra tik natūralių ir hipoalerginių „EWG Green“ klasės ingredientų, todėl puikiai tinka visai šeimai ir net jautriausiai odai.
„AGE20's“ drėkinantis makiažo pagrindas-kušonas su SPF50+ apsauga, kurio sudėtyje yra net 71 proc. esencijos, giliai drėkina odą, paslėpia trūkumus, suteikdamas odai norimo žvilgesio ir skaistumo.
„Medi-Peel“ premium klasės priešraukšlinis, brandžios odos kremas ir serumas – atstato odos elastingumą, ją maitina. Sudėtyje aukščiausios kokybės ingredientai, tokie kaip 24K aukso ekstraktas, peptidai, auksinės kamelijos ekstraktai intensyviai veikia prieš senėjimo požymius.
Mėgaukitės spindinčia šypsena ir gaiviais bučiniais!
Atostogos – tai laikas, kai visą dieną esate judesyje, naujuose potyriuose ar tiesiog mėgaujatės šviečiančia saule. Būtent per atostogas atsiskleidžia visi SOLO dantų priežiūros priemonių privalumai, kai esame per daug aptingę eiti į vonią valytis dantų ar tiesiog paplūdimyje norime atgaivinti savo šypseną.
Susipažinkite – „Swing“ vieno danties šepetėlis – tobulas kompanionas kelionėse! Naudokite bet kur – paplūdimyje, piknike, kelyje. Ir visiškai nebūtina pasta – apnašos puikiai pašalinamos standžiais šepetėlio šereliais, Tiesa, atrodo diskretiškai ir nepastebimai... Po valymo su „Swing“ šepetėliu, dantys tampa slidūs lyg po profesionalios burnos higienos.
Na, o „Solo-Stix“ tarpdančių šepetėliai idealią švarą sugrąžins ne tik naudojant juos įprastai vonioje, bet ir užkandus žygyje ar pasmaguriavus restorane.
Mėgaukitės poilsiu, spindinčia šypsena ir gaiviais bučiniais!
Pirmoji pagalba, kurios gali prireikti atostogų metu
Įvairios traumos – tai toks gyvenimo palydovas, kuris nesirenka nei amžiaus, nei laiko. Jos gali mus užklupti namuose, darbe, ir, žinoma, gamtoje, kas nesmagiausia – atostogų metu... Sumušimai, vabzdžių įgėlimai, stiprus nudegimas saulėje... Tinkamai ir laiku suteikta pagalba užtikrina gerą ir greitą gijimą. O tam reikia turėti tinkamas priemones, tai – „Forever“ kompanijos produktai.
„Aloe First“ purškiamas raminamasis losjonas. Tai – priemonė, kurios sudėtyje yra alavijų, bičių pikio ir 11 rūpestingai parinktų augalų ekstraktų. Losjonas maitina, ramina odą, pasižymi antibakteriniu poveikiu.
„Aloe Vera“ gelis. Skaidri drėkinamoji, raminamoji, maitinamoji priemonė, pagaminta iš 100 proc. alavijų lapų vidinės dalies. Šis gelis efektyviai padeda esant pačioms įvairiausioms odos problemoms, todėl jis visuomet turėtų būti pirmosios pagalbos vaistinėlėje. Jis greitai įsigeria į odą ir netepa drabužių.
„Forever“ lūpų pieštukas su alavijais ramina bei drėkina sausas ir sutrūkinėjusias lūpas. Tai puikus alavijų, simondsijų ir specialių drėkinamųjų medžiagų derinys. Šis pieštukas maitina ir minkština lūpas, saugo nuo išsausėjimo.
„Aloe Ever-Shield®“ dezodorantas suteikia apsaugą nuo nemalonaus kvapo visai dienai. Puiki apsauga nuo nemalonaus prakaito kvapo. Be aliuminio druskų. Šį dezodorantą galima naudoti iškart po depiliacijos. Efektyvu, malonu, saugu!
Alavijų gelis su MSM. Šis raminamo poveikio skaidrus, bekvapis, drabužių netepantis gelis – puiki priemonė sportuojantiems. Gelio sudėtyje yra alavijų, MSM (organinės sieros), vaistažolių ekstraktų, kurie slopina minkštųjų audinių, raumenų, sąnarių skausmą, uždegimą ir palaiko judrumą.
Apsauginis kremas nuo saulės SPF 30. Tegul šviečia saulė! Apsauginis kremas nuo saulės leis jums mėgautis buvimu gryname ore nepatiriant kenksmingo saulės spindulių poveikio. Ši vandeniui atspari priemonė su SPF 30 užtikrina plataus spektro apsaugą nuo UVA ir UVB spindulių, o joje esanti raminanti alavijų želė sulaiko odoje drėgmę. Veiksmingas, tačiau švelnus kremas nuo saulės apsaugos visą jūsų šeimą – kad ir kur nuotykiai jus nuvestų.
Visus šiuos „Forever“ kompanijos produktus galima įsigyti tiesiai iš gamintojo atstovybės ir gauti nuolaidą. Čia galite daugiau sužinoti, kur registruotis kaip naujam klientui, kokia taikoma nuolaidų politika jums bus suteikta.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.