Meghan Markle ir princo Harry sūnus Archie netrukus taps vyresniu broliu: ko jis išmoko?

Gegužę princo Harry ir Meghan Mekle sūnui Archie sueis 2 metukai. Pasak šaltinių, jų sūnus labai aktyvus ir neleidžia savo tėvams per daug atsipalaiduoti.

 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-02-18 20:32

„Archie labai greitai auga. Ji nuolat kalba ir tėvams neleidžia pailsėti. Harry jį net išmokė, kaip mušti kamuolį“, – leidiniui „Hollywood Life“ pasakojo šaltinis.

Poros sūnus kalbėti pradėjo gana anksti. Tuo galėjo įsitikinti poros gerbėjai, kai praėjusių metų pabaigoje Archie dalyvavo savo tėvų laidoje „Spotify“ platformoje. Įraše jis pasakė keletą žodžių ir net visiems palinkėjo gerų Naujų metų.

Meghan ir Harry daug laiko skiria savo sūnaus auklėjimui. Pora atsisakė karališkųjų pareigų, tad dabar, nieko netrukdomas, Archie gali žaisti savo namuose toliau nuo pašalinių akių.

Dabar jis ruošiasi ir savo broliuko arba sesutės gimimui. Valentino dieną Harry ir Meghan paskelbė, kad jie laukia šeimos pagausėjimo. Poros kūdikis turėtų gimti vasaros pradžioje. 

Šaltinių teigimu, M.Markle nesiruošia samdyti auklės, kuri padėtų prižiūrėti vaikus. Jei tik jiems prireiks pagalbos, jie kreipsis į Meghan mamą Dorią Ragland, kuriai labai patinka močiutės vaidmuo.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.