Deivydas Zvonkus pasisakė apie dingusią Ievą Strazdauskaitę: „Išvada aiški“

Kol visa šalis jau penktą dieną laukia naujienų apie dingusią Ievą Strazdauskaitę, viena po kitos kyla įvairiausios versijos. Vis dėlto paieškoje vis dar daugybė klaustukų, o baimė kyla kiekvieno namuose, kad taip gali nutikti bet kam.

Kompozitorius Deivydas Zvonkus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Kompozitorius Deivydas Zvonkus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2017, 2:49 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 7:43 AM

Kompozitorius Deivydas Zvonkus taip pat prakalbo apie dingusią moterį. Pasak jo, tikėtis, kad tokioje situacijoje išmanusis telefonas gali būti pagalbininkas, – naivu.

„Dingusios moters telefoną rado eilinis pilietis Stasys. Pagarba. Prieš keletą metų Dembavoje, merginai iš bagažinės kone valandą bendraujant telefonu, nepavyko prisišaukti realios, apčiuopiamos pagalbos. Buvo sekama pasaka apie aparatą be SIM kortelės, nors tokia versija neturi jokio įmanomo loginio paaiškinimo.

Išvada aiški: mūsų tarnybos kol kas neturi techninių galimybių nustatyti konkretaus telefono aparato buvimo vietos.

Todėl papuolę į keblią situaciją nesitikėkite, kad mobilusis įrenginys kaip nors palengvins pastangas jus surasti“, – socialiniame tinkle rašė vyras ir sulaukė didelio palaikymo.

Vis dėlto įsivėlęs į diskusijas kompozitorius pridūrė: „Neskubėčiau smerkti pareigūnų, jie dirba pagal jiems nustatytas taisykles ir turi tik tokias galimybes, kokias pati mūsų valstybė jiems duoda.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.