Irina Shayk pasiilgsta savo močiutės iš Rusijos riebaus maisto

Net jei ant raudonojo kilimo Irina Shayk (30 m.) vilkėtų sportinius marškinėlius ir džinsus, ji trauktų aplinkinių žvilgsnius. Kokios jos grožio paslaptys ir gudrybės?

Rusų modelio išvaizdai nereikia „papildymų“: ji geba atrodyti nuostabiai, net jei ant veido – minimalus makiažas.
Rusų modelio išvaizdai nereikia „papildymų“: ji geba atrodyti nuostabiai, net jei ant veido – minimalus makiažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 3:12 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:03 AM

Rusų modelį labiausiai mėgsta maudymosi kostiumėlių kompanijos. Dar garsiau Irinos vardas nuskambėjo, kai ji draugavo su futbolininku Cristiano Ronaldo. Pastaruoju metu ji susitikinėja su Holivudo žvaigžde Bradley Cooperiu (41 m.).

Rusų modelio išvaizdai nereikia „papildymų“: ji geba atrodyti nuostabiai, net jei ant veido – minimalus makiažas. Bet I.Shayk profesija neleidžia atsilikti nuo naujausių kosmetikos tendencijų, rašo žurnalas „Stilius“.

– Žvelgiant į nuotraukas iš vakarėlių matyti, kad pirmenybę teikiate natūraliam makiažui ir dažniau paryškinate akis nei lūpas?

– Viskas priklauso nuo renginio, kuriame dalyvauju. Kartais pasirenku tik tamsiai vyšninius lūpų dažus, akis paryškinu tušu. Jei akcentuoju akis, tuomet lūpoms pasirenku neutralią spalvą. Bet pastaruoju metu vis dažniau renkuosi natūralų makiažą, nes tai naujausia tendencija.

– Ar kada nors norėjote mažumėlę pakeisti savo išvaizdą? Pavyzdžiui, tapti blondine?

– Mano profesija leidžia kasdien „matuotis“ įvairius įvaizdžius, jį iš esmės keisti fotosesijoms ir filmavimui. Tai – labai įdomu, bet man labiau patinka likti savimi.

– Kaip prižiūrite odą ir plaukus?

– Man rūpintis savimi padeda ištisa „L’Oreal Paris“ priemonių „komanda“. Pasibaigus fotosesijoms ir filmavimui, kai oda būna sausa ir pavargusi, ją maitinu drėkinamosiomis kaukėmis.

Nepaklusnius plaukus suvaldo šampūnai, į kuriuos įeina aliejus. Laikausi svarbiausios taisyklės – niekada neišeinu į lauką be apsauginio saulės kremo.

– Viename interviu prasitarėte apie gudrybes, kuriomis naudojasi modeliai mados kolekcijų demonstravimo metu, pavyzdžiui, batelių puspadžius ištrina žalia bulve, kad jie neslystų. Ar esama panašių makiažo ar išvaizdos priežiūros paslapčių?

– Pagrindinė grožio paslaptis – miegoti ne mažiau kaip aštuonias valandas per parą. Antroji – šypsena: patikėkite, jei su žmonėmis bendraujate atvirai, jie atsilygina tuo pačiu ir visada padeda.

Na, o kalbant apie batelius, tai nauji tikrai gali slysti podiumu. Dabar, kad neparkristų, modeliai padus dažnai patrina „Coca-Cola“.

– Daug dirbate su apatinių drabužių prekių ženklais, visada esate puikios fizinės formos, o sakote, kad nepakenčiate dietos.

– Rusijoje buvau įpratusi prie riebaus ir skanaus maisto: mano senelė kepė skaniausius pasaulyje blynus, kotletus, virė miltinius kukulius. Niujorke niekur, išskyrus Braiton Bičą, nerasite burokėlių ir baltos mišrainių, rūkytų dešrelių.

Apskritai Niujorke maistas neskanus, todėl man nebelieka nieko kito, kaip tik daug sportuoti. Juokauju! Nemėgstu bėgioti, bet tai darau, nes gyvenu šalia Hadsono upės: vasarą labai malonu žiūrėti į Naująjį Džersį. Man patinka pilateso pratimai, japonų kovos menas džiudžitsu ir boksas.

Dietos nesilaikau, nes manau, kad pilnesnės kūno formos moterį daro seksualesnę. Šiam mano požiūriui pritaria ir režisieriai: JAV muzikos prodiuserio ir atlikėjo Kayne’o Westo klipe suvaidinau graikų deivę, o filme „Heraklis“ (2014 m.) – Heraklio žmoną, vyresniąją Tėbų valdovo Kreonto dukterį Megarą.

Populiaraus žaidimo „Need for Speed“ 18-oje dalyje įsikūnysiu į Milos Belovos, vienos iš lenktynių San Fransiskas–Niujorkas dalyvės vaidmenį.

Man patinka tokie vaidmenys, nes atveria galimybę sugriauti stereotipus. Juk niekur neparašyta, kad sėkmingą karjerą padaręs modelis privalo būti liesas.

3 faktai apie Iriną Shayk

1. Tamsiaplaukė gražuolė išaugo nedideliame Sibiro miestelyje šachtininko ir muzikos mokytojos šeimoje. Kai būsimasis supermodelis, prasiveržęs į seksualiausių pasaulio moterų sąrašų viršų, dar buvo paauglė, iš jos aukšto ūgio ir liesumo juokėsi bendramoksliai. Bet tai nė kiek netrikdė Irinos: „Pagal Zodiaką esu Ožiaragis ir visada labai atkakliai siekiu savo tikslo. Kai man sakoma „Ne“, tai reiškia „Taip“.

2. Pagrindiniu viliojimo ginklu ji laiko savo putlias lūpas. Jų formą paveldėjo iš motinos, o tamsaus gymio odą – iš totorių kilmės tėvo. Dėl tokio pikantiško derinio Vakarų žurnalistai I.Shayk ilgą laiką manė esant brazilę.

3. Rusijos modeliui patinka demonstruoti savo formas giliomis iškirptėmis ir vilkint maudymosi kostiumėlius. Tačiau I.Shayk kategoriškai atsisako dalyvauti fotosesijose žurnalams, kurie skirti vyrams. „Neseniai „Playboy“ pasiūlė krūvą šlamančiųjų už mano nuotrauką ant viršelio, bet aš pasakiau: „Niekada!“ – tikino I.Shayk.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.