Žvaigždžių savaitė: amžiaus skandalas ir karališkos vestuvės

Kas svarbaus, šmaikštaus ar netikėto per savaitę nutiko užsienio garsenybių gyvenime? Žurnalas „Stilius“ pateikia trumpą apžvalgą.

Kanye Westo klipas „Famous“.
Kanye Westo klipas „Famous“.
Vincento Desiderio paveikslas „Miegas“.
Vincento Desiderio paveikslas „Miegas“.
Princas Charlesas prie altoriaus palydėjo savo geriausio draugo dukterį.
Princas Charlesas prie altoriaus palydėjo savo geriausio draugo dukterį.
Marija Šarapova.
Marija Šarapova.
Princesė Beatrice.
Princesė Beatrice.
Princesė Beatrice ir Dave'as Clarkas.
Princesė Beatrice ir Dave'as Clarkas.
Ali Larter.
Ali Larter.
Taylor Swift ir Tomas Hiddlestonas.
Taylor Swift ir Tomas Hiddlestonas.
Daugiau nuotraukų (9)

„Lietuvos rytas“

2016-07-10 13:33, atnaujinta 2017-05-19 07:25

Nauja veikla

Po to, kai už dopingo vartojimą tenisininkei Marijai Šarapovai (29 m.) buvo skirta dvejų metų diskvalifikacija, jai neteko ilgai sukti galvos, ką reikės veikti gyvenime. Buvusi pirmoji pasaulio raketė įstojo į Harvardo verslo mokyklą. „Nežinau, kaip tai nutiko, bet sveikas, Harvarde! Negaliu sulaukti, kada pradėsiu mokytis“, – džiaugėsi Harvardo verslo mokyklos pirmakursė.

Paslauga draugui

Draugystė gali būti amžina. Tai įrodė Jungtinės Karalystės princas Charlesas (67 m.). Jis prie altoriaus palydėjo savo vaikystės draugo lordo Brabourne’o dukterį Alexandrą Knatchbull (33 m.). 1979 metais princo Charleso vestuvėse vyriausiuoju pabroliu buvęs lordas Brabourne’as dabar sunkiai serga. Jis pernelyg silpnas, kad pats būtų galėjęs palydėti dukterį iki altoriaus, todėl paprašė savo geriausio draugo paslaugos.

Didžiausias skandalas istorijoje

Reperis Kanye Westas išleido vieną prieštaringiausiai vertinamų klipų per visą istoriją. Dainos „Famous“ vaizdo klipui į vieną didelę lovą reperis suguldė garsenybių antrininkus. Lovoje guli (iš kairės): buvęs JAV prezidentas George’as Bushas, kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas, „Vogue“ redaktorė Anna Wintour, dainininkė Rihanna, dainininkas Chrisas Brownas, dainininkė Taylor Swift, pats K.Westas su žmona Kim Kardashian, modelis Amber Rose, lytį pasikeitęs olimpietis Caitlyn Jenner ir komikas Billas Cosby. Kanye klipas – tai duoklė menininko Vincento Desiderio paveikslui „Miegas“ („Sleep“). Kaip rašė „Vanity Fair“, prieštaringai vertinamas klipas buvo nufilmuotas per tris mėnesius. Be to, ne visos ten figūruojančios įžymybės yra netikros – kai kurios iš tikrųjų išsirengė ir pozavo šalia Kim ir Kanye.

Princesės atostogos

Jungtinės Karalystės princesė Beatrice (27 m.) praleido prabangias atostogas Monake. Čia ji poilsiavo su mylimuoju Dave’u Clarku (32 m.) ir būriu draugų. Kaitrias dienas princesė Beatrice leido plaukiodama ištaiginga jachta ir maudydamasi. Paparacams pavyko įamžinti bikiniu pasipuošusią ir į vandenį šokinėjančią aristokratę. Tai itin retas atvejis, kai į viešumą patenka paslapčia darytos karališkosios šeimos nario nuo-traukos. Įprastai paparacai gerbia privatų Jungtinės Karalystės kara-liškosios šeimos gyvenimą ir nefotografuoja jų atostogų metu.

Ilgai neliūdėjo

Neseniai su geriausiai apmokamu didžėjumi pasaulyje Calvinu Harrisu išsiskyrusi dainininkė Taylor Swift (26 m.) liovėsi slapukauti ir atvirai pripažįsta, kad jos širdis dabar priklauso aktoriui Tomui Hiddlestonui (35 m.). Nors apie santykius su Tomu dainininkė nekalba, jie vis dažniau pasirodo viešumoje kartu. Tomas net supažindino Taylor su savo tėvais. Pora savaitgalius leidžia Tomo gimtinėje.

Gatvės muzikantė

Po Los Andželą vaikštinėjusių aktorės Ali Larter (40 m.) ir jos sūnaus Theodore’o (5 m.) bei dukters Vivienne (1, 5 m.) dėmesį patraukė gatvės muzikantai. Jiems leidus Holivudo žvaigždė surengė improvizuotą muzikinį pasirodymą, kartu su savo atžalomis mušdama būgnelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.