Reperio Kanye Westo pečius prislėgė 53 mln. JAV dolerių skola

Ekstravagancija, savimeile ir pasipūtimu garsėjantis reperis Kanye Westas įklimpo į skolas. Atlikėjas viešai prisipažino, turintis 53 mln. JAV dolerių skolą.

Kanye Westas.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 14, 2016, 12:25 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 3:41 AM

Prisipažinime nebuvo nė krislelio gėdos. Priešingai, K.Westas didžiuojasi tokia skolos suma. Perfekcionizmu pasižymintis kūrėjas visą šią sumą išleido savo naujausiam albumui ir drabužių kolekcijai „Yeezy“.

Abu reperio kūriniai buvo pristatyti šią savaitę per Niujorko mados savaitę. Kanye šou buvo svarbiausias ir daugiausiai dėmesio sulaukęs renginys per šių metų Niujorko mados savaitę.

Tai nėra pirmas kartas, kai Kanye įsiskolino vien tam, kad išpildytų visas savo kūrybines idėjas. Pernai, kurdamas drabužių kolekciją, K.Westas buvo pasiskolinęs 16 mln. JAV dolerių.

Apie K.Westo perfekcionizmą ir neįtikėtinai didelį ego jau sklando legendos. Pavyzdžiui, per jo ir Kim Kardashian vestuves reperiui neįtiko ir 100 tūkst. eurų vertės garso sistema, kurią prodiuseriai vadina geriausia garso sistema Europoje. Kanye nepatiko ne aparatūra išgaunamas garsas, o jos išvaizda – norėjo, kad kolonėlės būtų nematomos.

„Jūs, italai, nesuprantate mano minimalistinio stiliaus“, – tuomet priekaištavo jaunikis, kurio kaklą įprastai sveria už pirštą storesnės auksinės grandinėlės.

Kadangi K.Westo žodis visada būna paskutinis, garso aparatūra buvo išnešta prieš pat vestuvių pradžią. Iki pat šventinių pietų pabaigos muzika grojo iš „iPod“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.