Kim Kardashian išpažintis – apie patyčias ir sunkumus pastoti

Ji – nuostabi sesuo, atsidavusi motina ir mylinti žmona. Taip pat ji – nekenčiamiausia garsenybė pasaulyje. Ji – realybės šou žvaigždė Kim Kardashian. Naujienas apie ją kasdien seka 43 mln. žmonių, todėl Kim šiemet paskelbta socialinių tinklų karaliene.

Kim Kardashian paskyrą „Instagram“ kasdien seka daugiau nei 43 mln. gerbėjų.<br>Instagram nuotr.
Kim Kardashian paskyrą „Instagram“ kasdien seka daugiau nei 43 mln. gerbėjų.<br>Instagram nuotr.
Kim Kardashian tiki, kad svarbiausia užauginti stiprius vaikus, kurie pajėgtų atlaikyti pramogų pasaulio naštą.<br>Scanpix nuotr.
Kim Kardashian tiki, kad svarbiausia užauginti stiprius vaikus, kurie pajėgtų atlaikyti pramogų pasaulio naštą.<br>Scanpix nuotr.
Kim Kardashian mylimasis Kanye Westas padėjo jai tapti stiliaus ikona.<br>Scanpix nuotr.
Kim Kardashian mylimasis Kanye Westas padėjo jai tapti stiliaus ikona.<br>Scanpix nuotr.
Kim Kardashian mylimasis Kanye Westas padėjo jai tapti stiliaus ikona.<br>Scanpix nuotr.
Kim Kardashian mylimasis Kanye Westas padėjo jai tapti stiliaus ikona.<br>Scanpix nuotr.
Kim Kardashian paskyrą „Instagram“ kasdien seka daugiau nei 43 mln. gerbėjų.<br>Instagram nuotr.
Kim Kardashian paskyrą „Instagram“ kasdien seka daugiau nei 43 mln. gerbėjų.<br>Instagram nuotr.
Kim Kardashian paskyrą „Instagram“ kasdien seka daugiau nei 43 mln. gerbėjų.<br>Instagram nuotr.
Kim Kardashian paskyrą „Instagram“ kasdien seka daugiau nei 43 mln. gerbėjų.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

lrytas.lt

Aug 30, 2015, 10:10 AM, atnaujinta Oct 18, 2017, 7:53 AM

Antro kūdikio besilaukianti moteris šiandien mėgaujasi neregėta šlove. Po ilgus metus kęstų patyčių ji pagaliau vadinama mados ikona ir vienu įtakingiausiu žmonių. Apie verslą, santuoką ir sunkumus, siekiant pastoti, K.Kardashian atvirai prabilo žurnalui „C Magazine“.

– Jūsų veikla tokia įvairialypė. Jei reiktų apibūdinti savo darbą vienu žodžiu, koks jis būtų?

– Sakyčiau, verslininkė. Kai keliaujant manęs paklausia, kokia mano profesija, aš niekada nežinau, ką atsakyti – nuolat keičiu atsakymą. Kartais vadinu save parfumere, kartais autore. Kartais aš tiesiog pasakau, kad užsiimu mažmenine prekyba.

– Kaip pavyksta atrasti laiko, valdyti visoms jūsų plėtojamo verslo sritims?

– Padeda tai, kad dirbu su seserimis. Geriausia yra tai, kad mes puikiai pažįstame viena kitą. Kiekvieną savaitę mes rengiame susirinkimus, per kuriuos susėdusios aptariame tai, prie ko tuo metu dirbame, visai nesvarbu kas tai būtų, ar mūsų pačių plaukų priežiūra, ar vaikų drabužių linijos kūrimas, bateliai, rankinės... Mes stengiamės viską sudėlioti į tvarkaraštį.

Jei dirbu prie individualaus projekto, kaip mano kvepalai, aš dirbu prie jo tik tuo atveju, jei jaučiu šimtaprocentinę aistrą, nes tik tai gali atplėšti mane nuo mano šeimos. Visą savo dienotvarkę paskiriu dukrai ir vyrui – toks dabartinis mano gyvenimas. Kai dėmesį skiri pirmiausiai šeimai, visa kita, atrodo, įvyksta savaime.

Kai laukiausi North, vis galvojau, kad mano gyvenimas yra beprotiškas, tad kaip aš ją nuvesiu į baleto ar futbolo pamokas? Mačiau vizijas visų tų dalykų, kuriuos aš veikiau vaikystėje ir panikavau. Tačiau kai tai įvyksta, kai gimsta vaikas, tu instinktyviai žinai, kaip viską reikia padaryti.

– Ar motinystė paveikė jūsų karjerą? – Labai daug. Turėjau išmokti susidėlioti prioritetus. Buvau priversta trumpam padaryti pertrauką. Man niekada nepatiko pertraukos, bet nusprendžiau šįkart ja pasimėgauti – tuomet ir kilo geriausios idėjos. Jaučiausi ne tiek, kiek persidirbusi, bet dirbanti prie per didelio kiekio skirtingų projektų. Kai galvojau, ką veikti po motinystės atostogų, sumąsčiau sėkmingiausius projektus, tokius kaip video žaidimas. Tuomet gimė ir knygos koncepcija – aš sėdėjau ir žiūrinėjau senas nuotraukas, tvarkydama kompiuterio failus.

– Prisiminu, kai man pasakėte, kad mėginsite susilaukti antro kūdikio. Tuomet pagalvojau: „O Dieve, jau?“ O tada bum, jūs vėl laukiatės...

– Man tai taip neatrodo. Pastoti bandžiau ilgiau nei metus, patyriau daugybę komplikacijų. Man prireikė kelių nedidelių operacijų, dėl kurių mano gimdoje atsirado nedidelė skylutė. Manau, kad dėl jos ir buvo sunku dar kartą pastoti. Teko nueiti ilgą kelią. Kasdien penktą valandą ryto eidavau pas savo gydytoją Beverli Hilse tam, kad jis padarytų tyrimus ir nustatytų, ar man vyksta ovuliacija.

Išbandžiau viską: man darė akupunktūrą, lankiausi pas mitybos ekspertą, tikėdama, kad problema slypi netinkamoje mityboje.

– Ar ketinate sustoti ties dviem vaikais?

– Gydytojai mano, kad turiu tų pačių sveikatos problemų kaip ir anksčiau. Jei placenta įaugs giliau nei praėjusį kartą, medikai pašalins gimdą. Tai mane šiek tiek gąsdina.

– Kaip jaučiatės, dėl to, kad viešojoje erdvėje vis dar esate intensyviai aptarinėjama, nors laukiatės ir jūsų kūnas taip stipriai keičiasi?

– Kai laukiausi pirmą kartą, su Kanye vaikščiodavome į renginius, pažindinausi su mados pasauliu. Norėjau dirbti su būriu skirtingų stilistų, o kai dirbi su nauju stilistu, jis nori pakeisti tavo išvaizdą savaip. Jie norėjo mane aprengti itin ryškiais, seksualiais ir madingais drabužiais. Ko gero, tai nebuvo pats tinkamiausias laikas eksperimentuoti.

Turėjau dvejus metus atrasti tikrąją save, savo stilių. Be jokios abejonės šio nėštumo metu rengiuosi daug paprasčiau. Atradau formulę, kuri man tinka. Be to, neatrodo, kad šįkart man pasireikš preeklampsija, kuri praėjusio nėštumo metu sąlygojo ne tik didelį svorį, bet ir didesnį prakaitavimą, dėl kurio visi iš manęs šaipėsi, nesuprasdami, kad tai negalavimas.

– Tai buvo taip skausminga?

– Tai buvo siaubinga! Aš nieko negalėjau pakeisti, o visi aplinkui kartojo: „Ji nesugeba nustoti valgyti“. Aš pasiekiau 80 kilogramų svorį, bet žmonės kalbėjo šitaip: „Ji sveria 95 kilogramus. Kanye ją mes, nes ji per stora“. Tai mane tikrai neigiamai paveikė, kai mečiau svorį. Aš priaugau 23 kilogramus ir buvo sunku jų atsikratyti.

Kovai su antsvoriu buvau pasišventusi, bet kartu pasikeitė ir mano požiūris į tai, kokia noriu būti fotografuojama. Anksčiau aš visada šypsodavausi, net paparacams gatvėje. Gimus kūdikiui aš pagalvojau, kad tai tie patys žmonės, kurie iš manęs juokėsi, publikuodavo šlykščias istorijas, vadindavo mane storule ar kaip nors panašiai. Aš nenoriu šypsotis tiems žmonėms. Net jei būčiau labiau savimi pasitikėjusi, aš vis tiek nebūčiau galėjusi būti ta mergina, kuri gali šypsotis kiekvienai nuotraukai. Ši patirtis pakeitė mano nuotaiką, pakeitė mano asmenybę.

– Jūsų dukra taip pat nuolat aptarinėjama. Kaip jaučiatės dėl šito?

– Laimei, paparacai iki šiol buvo labai pagarbūs, ypač kituose žemynuose.

– Tai puiku, iki šiol nesu girdėjusi tokių atsiliepimų.

– Aš galiu North nuvesti į baleto pamokas, leisti užsiimti veikla, kuri jai patinka, nes jaučiu, kad mes nubrėžėme ribas. Su Kourtney nuolat apie tai kalbame. Svarbiausia išmokyti mūsų vaikus suprasti, kad gyvename kitokiame pasaulyje: egzistuoja socialiniai tinklai, kuriuose tave gali išnagrinėti po kaulelį.

Mūsų vaikai dar per maži, bet mūsų seserys Kendall ir Kylie – paauglės. Jos mėgsta dalintis savo gyvenimu, tai visi paaugliai daro. Bet širdyje gali būti sunku, kai tave taip nagrinėja ir apkalba. Tad svarbiausia užauginti stiprius vaikus. Aš melsiuosi, kad tie, kuriuos mes atvedame į šį gyvenimą, galėtų atlaikyti tokį gyvenimo būdą. Aš nuoširdžiai tikiu, kad jie gali. Jie pasirinko mus, nes jie gali. Aš daug gilinuosi į tai, kaip mano tėvai mane augino. Aš girdžiu nuostabias istorijas apie tai, kaip buvau auginamas mano vyras. Tad belieka bandyti gyventi patį normaliausią gyvenimą apsuptiems beprotybės.

– Jūsų mamą visi mato, kaip negailestingą vadybininkę...

– Visi mano, kad mano mama – tai lėlininkė. Tačiau niekas negali pasakyti nė vienai iš mūsų, ką mes privalome daryti. Ji priima geriausius sprendimus, ji sudaro verslo sandėrius.

Kai pirmą kartą pasirodė mūsų šou, aš galvojau taip: „Svarbiausia yra šeima. Jei kas nors mano, kad esu laukinė, patrakusi ir sukursiu gerą šou, tai jie klysta. Tikriausiai aš esu nuobodžiausia ir konservatyviškiausia iš seserų, todėl mes turime rodyti Khloe, Kourney... Visi turi dalyvauti.“ Užtat Khloe praėjusią naktį man atsiuntė žinutę: „Tu tikrai esi Ozo burtininkė, besislepianti už užuolaidų“. Kalbant apie strategiją, turiu pripažinti, kad žmonės manęs nuolat klausia, kokia socialinių tinklų strategija vadovaujuosi, tačiau iš tiesų aš jos neturiu.

– Ar išranki esate, kai jums siūlo projektus?

– Anksčiau imdavausi visų. Kai koks nors prekinis ženklas susisiekdavo su manimi ir man atrodydavo, kad tai puikus pasiūlymas, aš sutikdavau. Tačiau dabar aš matau, kad mano vyras nesiima nieko, nebent vadovauja būtent jis ir šventai tiki sėkme. Aš imdavausi visko vien tam, kad dirbčiau ir buvau priversta žengti žingsnį atgal.

– Kuo svajojote tapti, kai buvote jaunesnė?

– Būdama 12 ar 13 metų sakiau geriausiai draugei, kad mus turėtų rodyti per „The Real World“. Gimus šiai minčiai aš pasakiau: „Sulaukusios 18 metų mums reiks įrašyti kasetes peržiūroms“. Prisimenu jos atsakymą: „Mes nieko neįrašinėsime, mano tėtis paskambins“. Ji taip pasakė, nes jos tėvas buvo vadybininkas. Vėliau ji pridūrė: „Aš nenoriu dalyvauti šou, bet aš būsiu tavo vadybininkė. Šiandien ji iš tiesų dirba vadybininke, o aš filmuojuosi realybės šou su ta pačia kampanija, kuri kuria ir „The Real World“.

Dalyvavimas realybės šou nepelno tos pagarbos, kurią, tikiu, turėtų pelnyti. Bet man patinka tai daryti ir jei jūs vėliau galvojate apie dalykus, kuriems mes jaučiame aistrą, mūsų apšviestas problemas, aš didžiuojuosi savo darbu. Visai nesvarbu, kokias temas iškeltume: transseksualumo problematika, kasdieniai reikalai, tokie kaip skyrybos, pykčiai ar sėkmingos draugystės. Mes parodome daug linksmybių ir beprotiškų dalykų, bet kartu mes stengiame pasiųsti gerą žinutę.

– Jūsų šou daugeliui yra nuodėmingas malonumas. Kokių mažų nuodėmių turite jūs pati?

– Man patinka žiūrėti kriminalistinius šou, tokius kaip „Dateline“. Žiūriu arba šį šou, arba „Family Feud“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.