EUROLYGA 2023

Kinijoje – galingas Lietuvos paplūdimio tinklininkių pasirodymas ir kelialapis į pusfinalį

Monika Paulikienė ir Ainė Raupelytė tęsia puikų žygį „Beach Pro Tour Challenge“ serijos paplūdimio tinklinio turnyre Kinijoje. Dvi pergales šeštadienį iškovojusios lietuvės pateko tarp keturių stipriausių turnyro komandų.

 Kinijoje – galingas Lietuvos paplūdimio tinklininkių pasirodymas ir kelialapis į pusfinalį<br> „Volleyball World“ nuotr.
 Kinijoje – galingas Lietuvos paplūdimio tinklininkių pasirodymas ir kelialapis į pusfinalį<br> „Volleyball World“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2023, 11:21 AM

Aštuntfinalyje M. Paulikienė ir A. Raupelytė gana užtikrintai 2–0 (21:13, 21:18) nugalėjo šeštas pagal skirstymą kines Lin MeiMei ir Zeng Jinjin.

Lietuvos paplūdimio tinklininkės dominavo pirmajame sete ir išsiveržė į priekį. Antrajame sete buvo kiek lygesnė kova, o setui artėjant į pabaigą rezultatas dar buvo lygus 18:18. Tuomet lietuvės pelnė tris taškus iš eilės ir žengė į ketvirtfinalį.

Ketvirtfinalyje M. Paulikienė ir A. Raupelytė vos per 31 min. 2–0 (21:15, 21:10) sutriuškino norveges Sunnivą Helland-Hansen ir Emilie Olimstad.

Į tokio lygio turnyro pusfinalį Lietuvos sportininkės pateko antrą kartą karjeroje.

11-ą reitingą turnyre turinčios M. Paulikienė ir A. Raupelytė jau užsitikrino mažiausiai 600 pasaulio reitingo taškų, o dėl vietos finale kovos su dar viena Kinijos pora – Zhu Lingdi ir Cao Shuting.

Turnyro Kinijoje prizų fondą sudaro 150 tūkst. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.