EUROLYGA 2023

Olimpiada skausmingai. Praskelta galva, šuolis į baseiną nugara ir 200 kg ant kaklo

Lrytas.lt spec. korespondentas, Londonas

M. Steineriui ant kaklo užkrito 196 kilogramų svorio štanga. (AP)
M. Steineriui ant kaklo užkrito 196 kilogramų svorio štanga. (AP)
Daugiau nuotraukų (1)

Tautvydas Mikalajūnas

Aug 10, 2012, 12:12 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:31 AM

Olimpiada - ne tik pergalės, pralaimėjimai, medaliai ir ašaros. Tai - ir skausmas, kraujas, rimtos traumos, gilios žaizdos. Kiekvienas sportininkas patvirtins - nėra pergalių be skausmo.

Šie atletai Londono olimpiadą prisimins su kartėliu - jų bandymus siekti pergalės apkartino skausmingi kluptelėjimai.

BMX dviračių kvalifikaciją ne itin sėkmingai pradėjo amerikietė Brooke Crain. Pašėlusiu greičiu lėkdama 19-metė dviratininkė veidu rėžėsi į kalnuotą trasą ir privertė už galvos griebtis lenktynių žiūrovus. B. Crain, nepaisydama sužeidimų, pareiškė, kad bus pasiruošusi pusfinaliui, kuris vyks penktadienį.

Tikrą ryžtą ir užsispyrimą pademonstravo Naujosios Zelandijos žolės riedulio rinktinės žaidėjai Katie Glynn. Jai pusfinalio rungtynėse su Nyderlandų komanda varžovė netyčia lazda smogė į galvą. Pasipylė kraujas, žaidėja paliko aikštę. Tačiau netrukus buvo audringai sutikta sirgalių, kai grįžo į rungtynių sūkurį sutvarstyta galva.

Aštrių pojūčių mėgėjams įstrigo sunkiaatlečio Mathiaso Steinerio bandymas pakelti 196 kg svorio štangą. 29 metų vokietis skausmingai neįveikė užsibrėžto svorio - skersinis su milžinišku svoriu užkrito ant kaklo.

Vokietis Stephanas Feckas tapo nardymo gerbėjų numylėtiniu po to, kai jo bandymas šokti nuo tramplino baigėsi skausmingu nusileidimu ant nugaros į baseino vandenį. Nesėkmingas 22 metų atleto šuolis iš karto atsidūrė tarp žiūrimiausių interneto vaizdo klipų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.