Kontrolinių mačų maratoną baigusio „Žalgirio“ treneris A. Trinchieri prakalbo, dėl ko jis nerimauja

2024 m. rugsėjo 15 d. 21:04
Lrytas.lt
Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Turkijojos kurorte Beleke vykusį „Gloria Cup“ taurės turnyrą baigė pralaimėjimu. Kauniečiai 64:75 nusileido Stambulo „Anadolu Efes“ komandai.
Daugiau nuotraukų (1)
Žalgiriečiai Beleke per penkias dienas sužaidė tris mačus ir tik kartą džiaugėsi sėkme: Andrea Trinchieri auklėtiniai 80:60 sutriuškino Berlyno ALBA, bet nusileido ne tik „Anadolu Efes“, bet ir Bursos „Tofas“ 74:75.
Kauno klubas naująjį sezoną šeštadienį pradės išvykos rungtynėmis su Šiaulių ekipa.
Apie paskutinį priešsezoninį kontrolinį mačą A.Trinchieri buvo geros nuomonės.
„Tai buvo naudingos rungtynės, nes žaidėme prieš stiprią komandą. Mačas buvo labai fiziškai kietas mačas. Jis parodė, kur turime tobulėti: kova dėl kamuolių, fiziškumas. Pirmoje mačo dalyje padarėme daug klaidų gynyboje, bet turėjome gerą energiją.
Atrodo, kad discipliną praradome likus keturioms minutėms ir prametėme daug laisvų metimų. Tai kainavo mums rungtynes, bet tai buvo naudinga ir esu patenkintas dėl šios savaitės. Šis testas parodė, ties kuo turime dirbti toliau“, – kalbėjo italas.
– Kas strigo puolant ketvirtajame kėlinyje?
– Varžovas žaidė kietai ir fiziškai. Turime išlaikyti savo discipliną net ir tada, kai tokios stiprios komandos kaip „Anadolu Efes“ pradeda kovoti fiziškai.
– Kaip įvertintumėte visą pasirengimą sezonui?
– Vienintelis dalykas, dėl kurio nerimauju yra tai, jog Tyrone'as Wallace’as nežaidė dar nė vieneriose rungtynėse. Įžaidėjo nebuvimas viso pasirengimo metu buvo vienintelis dalykas, kuris trukdė. Žinome, kur šiuo metu esame ir ką turime padaryti, bet tikiu, kad viskas susidėlios.
– Ar T.Wallace’as bus pasiruošęs LKL startui?
– Ar turime kitą pasirinkimą būti nepasirengus?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.