Graikijos rinktinės kandidatų sąrašas kinta – dėl traumos nelieka I. Papapetrou

Graikijos krepšinio rinktinės kandidatų sąrašas olimpinei atrankai yra peržiūrimas. Tikinama, kad dėl traumos komandai negalės padėti Ioannis Papapetrou. Nacionalinės ekipos vedlys Vassilis Spanoulis dėl galimų pasikeitimų sąraše į rinktinės stovyklą pasikvietė Lefterį Mantzouką ir Giorgios Tanoulį.

I. Papapetrou<br>dpa/Scanpix nuotr.
I. Papapetrou<br>dpa/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2024, 12:34 PM

Graikų kandidatai: Kostas Papanikolaou, Nickas Calathesas, Kostas Sloukas, Giannoulis Larentzakis, Giannis Antetokounmpo, Kostas Antetokounmpo, Georgios Papagiannis, Michalis Lountzis, Konstantinos Mitoglou, Dimitris Moraitis, Panagiotis Kalaitzakis, Thomasas Walkupas, Giannis Kouzeloglou, Vassilis Charalampopoulos, Vassilis Toliopoulos, Nikos Chougkazas, Neoklis Avdalas, Lefteris Mantzoukas ir Giorgios Tanoulis.

Graikai pas save namie rengiamame olimpiniame atrankos turnyre B grupėje kausis su Dominikos Respublika ir Egiptu. Kitoje grupėje varžysis Slovėnija, Naujoji Zelandija ir Kroatija.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.