L. Dončičius gali nežaisti prieš Lietuvos rinktinę

2024 m. birželio 1 d. 07:59
Lrytas.lt
Slovėnijos vyrų krepšinio rinktinė Lietuvoje potencialiai gali svečiuotis be Luka Dončičiaus dėl potencialiai užsitęsiančio NBA finalo.
Daugiau nuotraukų (1)
Slovėnų vunderkindo vedama „Dallas Mavericks“ ekipa pateko į NBA finalą ir būtent ši priežastis gali sulaikyti L.Dončičių nuo dalyvavimo draugiškose rungtynėse prieš Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę.
Lietuva prieš slovėnus pirmąkart kausis Vilniuje (birželio 23 d.), o antrą kartą Slovėnijoje (birželio 25 d.).
NBA finalas prasideda naktį ir birželio 6 į 7-ąją ir prireikus visų 7 mačų potencialiai gali pasibaigti birželio 24 d.
Jei bet kuri komanda laimės per ketverias rungtynes, L.Dončičius atsilaisvins birželio 15 d., jei prireiks 5 mačų – birželio 18-ąją, o jei šešerių – birželio 21-ąją.
25-erių krepšininkas buvo Vakarų konferencijos finalo MVP, o serijoje prieš „Minnesota Timberwolves“ rinko po 32,4 taško, 9,6 atkovoto kamuolio ir 8,4 rezultatyvaus perdavimo. Už tokį pasirodymą L.Dončičiui buvo įteiktas Magico Johnsono trofėjus.
Lietuviai dėl bilieto į Paryžių kausis liepos 2–7 dienomis, kur grupių etape Puerto Rike susikaus su Meksikos ir Dramblio Kaulo kranto rinktinėmis, o kitame etape mūsiškių lauktų potencialus Italijos, Puerto Riko arba Bahreino rinktinių iššūkis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.