Galiausiai susitarė: D. Sabonio atstovaujama „Kings“ pratęsė sutartį su vyriausiuoju treneriu

Domanto Sabonio atstovaujama „Sacramento Kings“ ekipa galiausiai susitarė su vyriausiuoju komandos treneriu Mike‘u Brownu dėl sutarties pratęsimo.

Mike'as Brownas (viduryje)<br>AP/Scanpix nuotr.
Mike'as Brownas (viduryje)<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-06-01 07:49

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski praneša, kad „Kings“ ir M.Brownas pasirašė sutartį iki 2026–2027 m. sezono pabaigos, o treneris kasmet uždirbs 8,5 mln. JAV dolerių.

M.Brownas prisidėjo prie to, kad praėjusiame sezone „Kings“ nutrauktų 18 metų atkrintamųjų badą, kuomet 2022–2023 m. sezone Sakramento krepšininkai pagaliau prasibrovė į svarbiausias NBA sezono kovas.

Šįmet „Kings“ reguliariajame sezone iškovojo 46 pergales ir patyrė 36 pralaimėjimus, kas lėmė, kad D.Sabonis ir jo ekipa pateko į įkrintamąsias. Pirmajame etape lietuvio klubas įveikė „Golden State Warriors“, bet antrajame etape krito prieš Joną Valančiūną ir „New Orleans Pelicans“.

Praėjusiame sezone, kuomet „Kings“ pateko į atkrintamąsias, Sakramento ekipa iškovojo 48 pergales ir patyrė 34 nesėkmes, kas lėmė, kad komanda Vakaruose rikiavosi 3 vietoje, kur pirmajame atkrintamųjų etape susitiko su „Warriors“ krepšininkais. Tąkart „Warriors“ seriją laimėjo 4–3.

Primename, kad M.Brownas ir „Kings“ ne iškart susitarė dėl naujos sutarties. Abi pusės ieškojo sau geresnių sprendimų, tačiau galiausiai Lietuvos laiku šeštadienio naktį abi pusės rado bendrą sutarimą.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.