A. Trinchieri ligoninėje atsidūrusiami K. Evansui nori atiduoti savo kelį: „Jaučiuosi sugniuždytas“

Į Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) finalą žengęs Kauno „Žalgiris“ tai padarė su ne itin maloniomis nuotaikomis. Sekmadienį kauniečiai trečią kartą šiame pusfinalyje pranoko Panevėžio „Lietkabelį“, bet prarado savo lyderį Keenaną Evansą.

K.Evansas ir A.Trinchieri.<br>G. Bitvinsko nuotr.
K.Evansas ir A.Trinchieri.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2024, 8:52 PM

„Žalgiris“ namuose 88:79 (18:18, 21:26, 24:10, 25:25) pranoko Panevėžio „Lietkabelį“, bet nuo trečiojo kėlinio pabaigos liko be K.Evanso.

Gynėjas be jokio kontakto ore susižeidė kelį ir buvo išvežtas į ligoninę.

3:0 serijoje „Lietkabelį“ nušlavęs Andrea Trinchieri apie rungtynes norėjo kalbėti mažiausiai. Jis siuntė palaikymo žodžius traumuotam gynėjui.

„Jaučiuosi sugniuždytas, tai neįtikėtinas žmogus. Sunku rasti tinkamus žodžius. Šiose rungtynėse jis vien per trečiąjį kėlinį išprovokavo tris pražangas puolime. Tris.

Šioje ekipoje jis žaidžia taip, tarsi būtų augęs prie Nemuno, žvejų šeimoje. Jis turi žaliai-baltą širdį. Tai, kas nutiko, žudo mane. Jei galėčiau, padovanočiau jam savo kelį“, – kalbėjo A.Trinchieri.

Kiek vėliau pasitvirtino ir tamsiausia prognozė – krepšininko trauma itin rimta: naujienų portalo 15min.lt šaltiniai informuoja, kad gynėjas patyrė kelio girnelės ir raiščių traumą. Dėl šios priežasties žalgirietis negalės rungtyniauti nuo 6 iki 8 mėnesių.

Iki traumos K.Evansas per 22 minutes buvo įmetęs 12 taškų (1/1 dvit., 1/6 trit., 7/7 baudų), atlikęs 3 rezultatyvius perdavimus, atkovojęs 3 kamuolius ir surinkęs 18 naudingumo balų.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.