Į sirgalius atsisukęs N. Čanakas po pergalingo mūšio Utenoje prabilo teniso terminais

Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ ketvirtfinalio starte atėmė namų aikštės pranašumą iš savo oponentų. Nenado Čanako auklėtiniai svečiuose 84:77 (22:17, 16:20, 27:23, 19:17) palaužė Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ ir serijoje iki dviejų pergalių pirmauja 1:0.

N.Čanakas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
N.Čanakas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2024, 8:44 AM

„Tai kaip teniso kova. Mes laimėjome tik pirmąjį setą, tikimės, kad po dviejų dienų žaisime dar geriau, to reikės, kad žengtume į kitą etapą“, – po pergalės kalbėjo Panevėžio klubo strategas.

Nugalėtojus į pergalę vedė Džordžė Gagičius, kuris pasižymėjo dvigubu dviženkliu – 16 taškų, 10 atkovotų kamuolių.

„Jis nėra geriausios formos, bet tai vaikinas su didele širdimi, jis visada kovos, nepaisant savo problemų“, – apie tautietį kalbėjo krepšinio specialistas iš Serbijos.

Utenoje „Lietkabelį“ palaikė gausus būrys iš Panevėžio atvykusių sirgalių. N.Čanakas po dvikovos nulenkė prieš juos galvą.

„Ačiū sirgaliams, kad jie nenusisuko nuo mūsų, kai buvo sunku. Mes tuo didžiuojamės, tai mūsų šeštasis žaidėjas“, – samprotavo jis.

Jau gegužės 14 d. (antradienį) serija kelsis į Panevėžį, kur šeimininkai galės uždaryti seriją ir užsitikrinti vietą dar viename pusfinalyje, kurių ši komanda nepraleidžia nuo pat 2017-ųjų.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.